Atter DRA-certificering til Platform A/S

Ingen afvigelser. Sådan lød dommen af den uvildige undersøgelse, da Platform A/S fik forlænget sin DRA-certificering for endnu et år, skriver virksomheden i en meddelelse.

Sikkerhed, kvalitet og miljøvenlighed. Det er hovedpunkterne på tjeklisten, når materielsektionen i Dansk Byggeri certificerer duksene i udlejningsbranchen. DRA-certificeringen bliver givet til udlejere der lever op til de højeste standarder for kvaliteten og sikkerheden i det udlejede materiel, men også for virksomhedens miljøpåvirkning og arbejdsmiljø.

Platform A/S, der udlejer mobile arbejdsplatforme til blandt andet facaderenovering, murerarbejde og altanmontage blev for første gang DRA-certificeret sidste år. Tirsdag den 18. marts var det tid til den årlige gennemgang, og det uvildige kontrolorgan havde kun ros til overs for virksomheden.

- Vi er stolte af, endnu engang, at opnå DRA-certificering. At vi gennemgik kontrollen fejlfrit betragter vi som en stor anerkendelse af, at det store arbejde vi lægger i at holde de her standarder, rent faktisk giver mening, fortæller Casper Knudsen, der er direktør i Platform A/S.

DRA- certificeringen er indført af materielsektionen i Dansk Byggeri for at forbedre kvalitet, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø blandt udlejningsvirksomheder i bygge- og anlægsbranchen. Indtil videre har kun fire virksomheder opnået certificeringen, og Platform.as er den eneste udlejer af mobile arbejdsplatforme.

- Det er selvfølgelig positivt i forhold til vores kunder, at vi kan vise, vi er certificeret. Men det vigtigste er trygheden og stoltheden af at vide, at vi leverer kvalitetsplatforme, hvor sikkerheden først og fremmest er i orden, siger Casper Knudsen.

Det er det uafhængige kontrolorgan Force Technology, der varetager certificeringen og kontrollen.