NCC sælger to ejendomme for 83 mio.

NCC sælger to butiksejendomme i henholdsvis Kolding og Hillerød for 83 mio. kr. til to forskellige købere

NCC har solgt to butiksejendomme for DKK 83 mio. til to forskellige købere. Der er tale om butiksejendomme i henholdsvis Kolding og Hillerød. Ejendommene er overtaget af køberne pr. 31/12 2013 og har resultateffekt for fjerde kvartal 2013.

- Salget af de to ejendomme ligger i tråd med ønsket om at få færdigudviklet og udlejet Herredscentret i Hillerød og Kolding Retail Park, siger Marius Møller, administrerende direktør i NCC Property Development A/S.

Køber, AKF koncernen, har erhvervet den del af Herredscentret, som er fuldt udlejet til IDEmøbler, Sengekompagniet, My Home, Euromaster Danmark, iWash og Haahr Benzin. En tidligere etape er fuldt udlejet og solgt til Bauhaus. Efter salget ejer NCC Property Development endnu en del af Herredscentret, med mulighed for udvikling af yderligere 21.000 kvm butikker til større, pladskrævende varer.

- Tilstedeværelsen af Bauhaus og IDEmøbler gør Herredscentret til et stærkt butiksområde, og vi glæder os over salget af denne etape til AKF koncernen og til samarbejdet om at udvikle og udleje de næste etaper, uddyber Marius Møller.

Butiksejendommen på Skovvangen 49 i Kolding er solgt til K/S Skovvangen 49 og er en såkaldt boksbutik fuldt udlejet til jem & fix, som flyttede ind i maj 2013. Der er endnu knap 4.600 kvm. butikker til udlejning i Kolding Retailpark, alle til større, pladskrævende varer.