Gardin tæmmer solen

Gardinet Silhouette fra Luxaflex giver mulighed for at justere lysindfaldet, mens de to transparente væv filtrerer og bløder lyset op

Nye, intense farver giver endnu mere kant til gardinet Silhouette fra Luxaflex. Kollektionen er en sammensmeltning mellem en persienne og et rullegardin, der skærmer for sol og indblik samtidig med, at gardinets stoflighed giver rummet et let udtryk. Gardinet består af stoflameller placeret mellem to transparente væv.

Stoflamellerne giver mulighed for at justere lysindfaldet, mens de to transparente væv filtrerer og bløder lyset op, inden det kommer ind i rummet.
Indtil videre har kollektionen talt et udvalg af lyse nuancer, men nu bringer Luxaflex endnu flere valgmuligheder i spil med markante nuancer som Toffee Brown, Olive Green og Stone Grey.

De nye kvaliteter Matisse eller Originale fås med mørklæggende lameller – en anden mulighed er SunScreen, der nedsætter gennemtrængningen af varme med 25 procent.

Den særlige struktur i alle Silhouette-gardiner sørger desuden for, at skarpe solstråler forvandles til et behageligt, blødt lys i rummet. Samtidig beskytter gardinet effektivt mod UV-stråler, så møbler og gulve ikke mister farve.

Foto: Stoflamellerne giver mulighed for at justere lysindfaldet og solens stråler forvandles til blødt lys.