Ned med temperaturen …

… og op med koncentrationen. Det er budskabet i den skolekampagne, som Jyllands Markisefabrik har gennemført over hele landet inden for de seneste 2 år
Tekst: 

Det dårlige indeklima i mange undervisningslokaler er en væsentlig årsag til manglende indlæring. Et alt for varmt lokale er uudholdeligt for både elever og lærere. Evnen til at lære og motivationen smelter i takt med, at temperaturen stiger.

Skyg for solen

Et enkelt, men særdeles effektivt våben mod heden er solafskærmning. Markiser, markisoletter, screens og udvendige persienner kan reducere varmen med op til 75 pct. og dermed skabe langt bedre arbejdsforhold for alle. Alle typer afskærmning kan forsynes med automatik, der sørger for regulering i forhold til solindfald.

Jyllands Markisefabrik har igennem årene forsynet utallige skoler over hele landet med solafskærmningsløsninger tilpasset hver enkelt skoles behov og arkitektur.

Forbedret koncentration

Med indførelsen af PC-skærme i undervisningen er kravet til en effektiv regulerbar solafskærmning steget betydeligt. Blændes eleverne kan de hverken se eller holde koncentrationen. Øjnene bliver ganske enkelt trætte.

Ved den rette solafskærmningsløsning kan man udnytte det gode dagslys og spare på energien til lys og nedkøling, samtidig med at elevernes motivation optimeres i et veltempereret og behageligt indeklima.