Kæmpe engelsk ordre til Krone Vinduer A/S

En stor salgsindsats på det engelske marked giver Krone Vinduer en ordre på 9 millioner kr.

Krone Vinduers projektafdeling SA Concept har vundet ordren på godt 925 vinduer til et stort kontorbyggeri i Keynsham nær Bristol i England.

- Ordren i England er rekordstor for os og bekræfter vort gode samarbejde med både danske og udenlandske tegnestuer. Samtidig bringer det os lidt tættere på de vækstmål vi har opstillet for det kommende år, udtaler projektdirektør Christian Olesen.

Krone Vinduer har gennem en årrække opereret på det britiske marked – dels gennem salgsagenter, dels gennem projektafdelingen SA Concept. Ordren bringer nye forhåbninger om yderligere fremgang i England og vinduesproducenten har allerede de næste projekter i kikkerten.

- Det engelske marked har generelt været hårdt ramt af finanskrisen, men nu lysner det for alvor. Løbende er der sendt mindre ordre til England, dog aldrig i denne størrelsesorden. Ordren viser, at det lange seje træk har været arbejdet værd i England og fremadrettet er denne ordre forhåbentligt bare en af mange nye engelske vinduesleverancer, siger Christian Olesen.

Kontorbyggeriet i England er et nybyggeri til en værdi af 250 millioner kr. og byggeperioden vil strække sig over 2 år. Krone Vinduer skal levere ordren fra oktober indtil januar 2014.