Nyt køkkenfirma med kendt navn

Køkkenfirmaet Biga er genopstået med nye ansatte og omfatter nu både køkken-, bad- og inventarløsninger

Køkkenfirmaet Biga gik konkurs i 2010, men navnet blev købt fra konkursboet, og nu er nye folk klar med Biga interiør. Med et produktprogram, der omfatter både køkken-, bad- og inventarløsninger, et nyt koncept og en gruppe erfarne branchefolk i spidsen står virksomheden stærkt rustet til at opbygge en niche på det konkurrenceprægede marked, skriver Biga i deres pressemeddelelse.

- Biga interiør er og bliver en nicheproducent. Med høj kvalitet som varemærke tilbyder vi såvel standardløsninger som unikke løsninger, der er 100 procent tilpasset den enkelte kundes behov. Det er vores klare mål at konkurrere på fleksibilitet og individuelle løsninger, siger BIGA interiørs adm. direktør Christian G. Jensen, der selv ejer en mindre del af aktierne i selskabet.  Byggefirmaet Kaj Ove Madsen A/S, Århus, samt Børge Jacobsen A/S, Hjorthede, sidder på de to største aktieposter.

Der er ansat tre sælgere og indrettet et mindre showroom i Hjorthede, og på sigt åbnes et tilsvarende på Sjælland, men der er p.t. ingen planer om at etablere deciderede køkkenbutikker.

På foto administrerende direktør Christian G. Jensen, t.v., og produktchef Lars Munkholm.