Apriludgaven af Byggeplads.dk

Magasinet Byggeplads.dk udkommer i disse dage med nye byggerier, nye temaer og specialtillægget Office+Design

Læs de interessante artikler om bl.a. Olafur Eliassons kunstværk Your Rainbow Panorama på taget af kunstmuseet Aros, Hotel Wake Up Copenhagen og Tivoli Congress Center, Dronning Ingrids Hjem og Nykredits Krystallen.

Tema Parkeringshuse og parkeringsanlæg

P-huse boomer i provinsen - Ålborg, Odense og Århus forventer at udbygge antallet af p-huse og parkeringsanlæg markant gennem de kommende år som led i byudviklingen.

Tema Gulve

Kunstnerisk aftryk på gulvene - kunst er ikke længere noget, vi kun hænger på væggene. Det er også noget, vi går på. I hvert fald er det ikke ualmindeligt, at kunstnere i dag sætter deres fingeraftryk på gulve i forskellige afskygninger.

Tema Sikkerhed på Byggepladsen

Byggepladsen skal være mere sikker - foreløbig er strikse EU-regler til sikring mod fald fra f.eks. stilladser udsat i tre år - men i byggeriet er man begyndt at øve sig.

Tema Landskab og Byrum

Det aktiverende legelandskab - indretningen af den ideelle daginstitution bør invitere til fysisk aktivitet gennem leg og læring, mener to landskabsarkitekter fra RUM.

Tillægget Office + Design

Seks sider om norsk møbeldesign. Eksklusivt interview med Wladimir Wauquiez, fransk designer, fascineret af glasfiber og meget mere ...