Ny udgave af Byggeplads.dk udkommet!

Få mere at vide om en lang række spændende, nye byggeprojekter og lad dig inspirere af temasektioner om tagmaterialer, gulve, beton samt vægge + lofter

Bliv klogere på aktuelle byggeprojekter - læs den netop udkomne udgave af Byggeplads.dk! Her er præsenteret en lang række byggeprojekter: MunkePorten i Hillerød, Eurowind Energy i Hobro, Fiskeriskolen i Thyborøn, Jyske Bank Boxen i Herning og Kulturværftet i Helsingør - for blot at nævne nogle af dem.

I vores temasektion om tagmaterialer kan du bl.a. læse om arkitektens usædvanlige valg, da Marmorkirkens kuppel skulle renoveres - nemlig ved at anvende klatrere frem for stillads! I temasektionen Vægge og Lofter kan du bl.a. læse om ny, indvendig efterisolering, og i temaet om beton kan du læse om den seneste forskning i højisolerende højstyrkebeton. Dertil kommer temaet om gulve med masser af inspiration.

Endelig kan du læse tillægget Office+Design, bl.a. med historien om sydkoreanske Sang Hoon Kim, der har skabt en helt ny unik og 3D-modelleret  rumdeler - desuden masser af nyheder om møbler og belysning ...!

Kig også ind på www.officeplusdesign.dk og www.floorplusdesign.dk

Er du ikke abonnent i forvejen - så udnyt vores gode tilbud: Tegn et abonnement med seks årlige udgaver for kr. 330 plus moms