Thing Brandt Landskab udvider ledelse

Thing Brandt Landskab udvider ledelsen med tre nye associerede partnere

Som en del af den strategiske videreudvikling og konsolidering af tegnestuen udvider Thing Brandt Landskab ledelsen med tre nye associerede partnere. Signe Westergaard bliver ansvarlig for Thing Brandt Landskabs projekteringsopgaver, Eva Nordberg får ansvaret for tegnestuens skitserende projektudvikling, mens Emilie Kjeldsen Kjær tiltræder som akkvisitionsansvarlig. Med udvidelsen består Thing Brandt Landskabs samlede ledelsesteam af de to stiftende partnere, Marie Thing og Kathrine Brandt, samt de tre associerede partnere, der alle er hentet internt på tegnestuen.

Udvidet ledelsesgruppe skal sikre videreudvikling og konsolidering

Marie Thing, partner og landskabsarkitekt MDL, fortæller om baggrunden for udvidelsen af ledelsesgruppen. ”Siden Kathrine og jeg for 10 år siden etablerede Thing Brandt Landskab, har vi øget antallet af medarbejdere og har løbende fået flere og større projekter. Vi ønsker at styrke den positive udvikling og benytter 10-års jubilæet til at fordele ansvaret på flere hænder uden at gå på kompromis med den flade og inkluderende virksomhedsstruktur, der har været vores særkende og styrke fra starten. Med udnævnelsen af Signe, Eva og Emilie får vi en større ledelsesgruppe, der kan sikre den strategiske videreudvikling og konsolidering af tegnestuen, så de kommende 10 år bliver mindst lige så spændende, som vores første årti.”

En stor del af Thing Brandt Landskabs opgaver kommer via langvarige samarbejder med bygherrer og samarbejdspartnere. Ifølge de to stiftende partnere skyldes det i høj grad, at de gennem tiden har formået at tiltrække og fastholde medarbejdere, der lytter til brugere og kunder — og ikke mindst evner at holde projekterne på sporet i forhold til tid, kvalitet og økonomi.

”Signe, Eva og Emilie kender tegnestuen, er fagligt kompetente og bidrager til at skabe en positiv stemning i dagligdagen. Hos Thing Brandt Landskab spiller vi alle hinanden gode, og 10 års-jubilæet er en god anledning til at ryste posen organisatorisk. I det nye ledelsesteam ser vi frem til – i fællesskab med vores dygtige medarbejdere – at styre tegnestuen i retning af endnu flere bæredygtige landskabsprojekter og værdiskabende samarbejder, der er kendetegnet ved høj faglighed og lysten til i fællesskab at skabe de bedste løsninger for alle involverede parter,” forklarer Kathrine Brandt, partner og landskabsarkitekt MDL.