Gulvmessen Domotex i Hannover er aflyst

Udsigten til øgede restriktioner i forbindelse med Covid 19 har fået Deutsche Messe til at aflyse og udsætte Domotex til senere i 2022

I den kommende udgave af magasinet Byggeplads.dk havde vi en glædelig nyhed om, at gulvets vetden ville åbne igen - nemlig Domotex i Hannover.

Som mange andre messer var gulvmessen ude af stand til at finde sted under coronaen og var blevet afløst af digitale løsninger. Men det er nu engang ikke optimalt. Digitale møder kan nu ikke engang erstatte det fysiske møde med kunderne og dialogen omkring de fysiske produkter og løsninger. Deutsche Messe vurderede, at det var muligt at gennemføre Domotex 13.-16. januar i en en mere kompakt form end ellers - og ellers med skyldig hensyntagen til de nødvendige forholdsregler i forhold til coronaen. Beslutningen blev også taget under indtryk af et meget stort ønske blandt udstillerne om at samles igen. Udviklingen i smittetallene har dog været så markante, at Deutsche Messe har besluttet at aflyse arrangementet, eller rettere: at udsætet arrangementet, for ifølge det oplyste forventes messen at blive gennemført på et andet tidspunkt i 2022.

www.domotex.de/en/

Foto: DOMOTEX skulle have fundet sted i Hannover, 13.-16. januar næste år - nu er den udskudt til et senere tidspunkt i 2022.