Varmeisoleret fladt tag

​​​​​​​Med den nye arkitekturløsning Avalis omfatter Solarlux' portefølje nu også et varmeisoleret fladt tag, der kombinerer en flot æstetik med alsidighed, modularitet og energieffektivitet

Avalis er inspireret af modernistiske designprincipper og har et puristisk, tidløst udseende med harmoniske proportioner. Den meget fleksible løsning kan integreres i mange forskellige byggeprojekter. Det forklarer Sylvia L. Dondorff, Sales Manager Nordic Countries om den nye tagløsning fra Solarlux.

– Det varmeisolerede flade tag Avalis kan hurtigt tages i brug som gennemtænkt udvidelse af boligarealet: Det sørger for størst mulig gennemsigtighed, fremragende varmeisolering og tæthed. Tagets basis udgøres af en skræddersyet, dampdiffusionstæt konstruktion af lameltræ, som er limet mindst fem gange. Systemets tætning, isolering, solafskærmning og udluftning kan konfigureres, oplyser Sylvia L. Dondorff.

To designvarianter

Avalis fås i to designvarianter: Tagfremspringet med skrå kant har en smal frontbredde. I den lige udførelse kan der integreres et solafskærmningssystem. Et valgfrit glasparti med et tagvindue, der kan integreres og styres automatisk, sørger for masser af dagslys og fås i forskellige profilmaterialer. En markise under taget, som er kombineret med solbeskyttelsesglas, eller en markise på taget yder solbeskyttelse. 

Solarlux foldedørene eller den smalle Cero skydedør giver forskellige muligheder for en gennemsigtig underkonstruktion.

– Begge systemer indføjer sig problemløst i det minimalistiske design og åbner det udvidede boligareal op til omgivelserne med store glaspartier. Lodrette markiser beskytter mod kraftigt sollys. Regnvand ledes væk med en hældning på to procent via et nedløbsrør i siden, forklarer Sylvia L. Dondorff.

Skræddersyet konstruktion

– Hvert Avalis-produkt er en skræddersyet konstruktion af massivt træ. Tagvinduer, belysning og andre elementer kan konfigureres efter kundens ønske. Da det drejer sig om et varmeisoleret fladt tag, står der en mængde muligheder til rådighed til udformningen. Avalis giver således frit spillerum til at virkeliggøre nye boligidéer.

Takket være den høje grad af præfabrikation kan monteringen udføres i løbet af kort tid, og Solarlux overtager desuden den statiske beregning, fremhæver Sylvia L. Dondorff.

Foto:Det varmeisolerede flade tag Avalis kan hurtigt tages i brug som gennemtænkt udvidelse af boligarealet.