Unidrain med kvadratisk afløb

Med Unidrain Kvadrat kommer det velkendte design design nu også i en kvadratisk udgave

Med Unidrain Kvadrat kommer det originale design nu i en kvadratisk udgave. Løsningen sikrer designmæssig og teknisk sammenhæng til de velkendte linje- og hjørneafløb, skriver virksomheden i en meddelelse.

Unidrain lancerer nu et kvadratisk afløb, som giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder lige præcis det, de efterspørger: et minimalistisk, stilrent design og et harmonisk udtryk, hvor alle detaljer spiller sammen. 
Med Unidrains kvadratiske afløb, Unidrain Kvadrat, er det nu muligt at installere en løsning, som skaber en teknisk og designmæssig rød tråd i danskernes hjem. Kvadrat sikrer et ensartet designudtryk fra linjeafløbet i badeværelset til den kvadratiske løsning i f.eks. bryggerset.

- Med introduktionen af det kvadratiske afløb er der nu mulighed for at få et ensartet Unidrain-udtryk i flere dele af hjemmet. Samtidig er Unidrain Kvadrat en sikker teknisk løsning, der med sine indbyggede flanger danner fundament for en tæt vådrumssikring, fortæller Unidrains adm. direktør Peter Secher.

Unidrain Kvadrat kommer i tre forskellige ClassicLine-design til risten, som matcher det originale design på linjeafløbet. For et eksklusivt og meget diskret look kan du vælge en HighLine Custom fliseløsning, som gør afløbet nærmest usynligt. Begge serier fås i størrelserne 10x10 og 15x15. 
Installationen af afløbet er ganske nem, hvilket bl.a. skyldes muligheden for at højdejustere og vippe armaturet. Og da armaturet passer til begge størrelser kan design og størrelse vælges til sidst i processen.
-Kvaliteten ved den kvadratiske nyhed er som ved Unidrains originale linjeafløb. Materialerne er i det klassiske rustfrie stål. Det er en løsning, som sikrer visuel sammenhæng og giver fornemmelsen af velvære og luksus, pointerer Peter Secher.