Fermacell introducerer banebrydende garanti

For at gøre op med årtiers svigt fra lette skillevægge tilbyder fibergipspladeproducenten fermacell nu en 20 års garanti mod brud

For at gøre op med årtiers svigt fra lette skillevægge tilbyder fibergipspladeproducenten fermacell nu en 20 års garanti mod brud. Nutidens bygherrer og boligejere fravælger i stigende grad gipskarton. Samtidig er de meget bevidste om de samlede omkostninger, der er forbundet med vægges levetid og vedligeholdelse. Her har især traditionelle, lette skillevægge fejlet og har således været dårlige til at modstå brud samt bibeholde en lang holdbarhed, skriver Fermacell i en meddelelse.

En rigtig væg for rigtige udfordringer
Det skal dog være slut med vægge, der ikke holder det, de lover. Siden 1. januar 2017 har samtlige fermacells fibergipsplader nemlig været omfattet af en 20 års brudgaranti. Med den banebrydende garanti bliver værdien af den samlede levetid synliggjort, og kunderne opnår den sikkerhed, som kan forventes af en rigtig væg.

- De traditionelle gipspladers resistens kommer ofte til kort pga. brud og slag, som nedbryder deres egentlige funktion, nemlig at danne neutrale rammer omkring det liv, der udspiller sig i bygninger. Til forskel fra almindelige papvægge ved vi, at vores vægge kan stå imod alle de strabadser, som livfulde omgivelser lige fra børneværelser til kontorrum og institutioner udsætter dem for i dagligdagen.

Sådan lyder budskabet fra Niels-Jørgen Pallesen, der er fermacells markedsdirektør for Nordeuropa. Han fortsætter:

- Kvaliteten af vores produkter er fuldstændig unik. Vi står derfor fuldt ud på mål for, at de er velegnede til montering af tungt ophæng og ikke går i stykker pga. brud og stød. Du får med andre ord ”en rigtig væg for rigtige udfordringer”. Derfor tilbyder vi nu 20 års brudgaranti til alle, der bygger med vores fibergipsplader.

Sikkerhed for alle parter
Med den nye brudgaranti får samtlige af byggeriets parter en sikkerhed for, at de anvendte fibergipsløsninger har den nødvendige styrke til at stå imod de udfordringer, som vægge normalt udsættes for i løbet af bygningens levetid. Særligt bygherren opnår ifølge Niels-Jørgen Pallesen en stor gevinst ved ikke at skulle tænke i ekstraomkostninger, når opgaven er udført med en løsning, der har markedets eneste brudgaranti i ryggen.

- Hvis parametre som kvalitet og levetid fortsat skal præge det danske byggeri, er materialerne ikke til at komme uden om. Som leverandør har vi derfor et særligt ansvar for ikke blot at efterleve de gængse minimumskrav til produkternes holdbarhed, forklarer Niels-Jørgen Pallesen og fortsætter:

- Hos fermacell føler vi et stort ansvar for at hæve barren for produkternes performance, hvad angår holdbarhed og slagfasthed. Med vores 20 års brudgaranti går vi i front med et tiltag, der uden tvivl vil bane vejen for øget kvalitetssikkerhed i hele branchen. Hvad enten du er privat eller offentlig bygherre, boligejer eller udførende kan du dermed trygt opføre skillevægge, som giver dig alle fordelene ved lette vægge uden at skulle gå på kompromis med hverken skrue- eller slagfasthed, afslutter han.

fermacells 20 års brudgaranti er specifikt gældende for fibergipsplader.

Læs mere om garantiordningen samt dens betingelser her: http://www.fermacell.dk/2421.php

Foto: Niels-Jørgen Pallesen, Markedsdirektør, Nordeuropa, fermacell.