Miljøvenligt tagkoncept til Danmark

Easy FLEX Roofing får eneforhandling af det miljøvenlige Rhepanol tagfolie

 Den tyske koncern FDT – Flachdach Technologie – er ophavsmænd til Rhepanol-løsningen, der blev lanceret helt tilbage i 1938. Selvom det er et af verdens ældste tagprodukter, er det aldrig blevet forhandlet på det danske marked. Per Poulsen forklarer:

- FDT lever et stille liv. Nogle håndværkere har hørt om Rhepanol, men de har aldrig haft det i hænderne. Det er meget brugt i for eksempel Tyskland og Rusland, men FDT er på ingen måde offensive i forhold til salg og markedsføring. Det er en tilbageholdende virksomhed, så jeg har selv sparket døren ind hos dem, siger Per Poulsen, stifter af SabetoFLEX, der står bag den nye virksomhed Easy FLEX.

Rhepanol-folien rulles direkte på det eksisterende tagpap eller et lignende produkt, men kan også bruges til nybelægning. De selvvulkaniserende egenskaber betyder, at der ikke skal bruges brænder på noget tidspunkt. Det er helt uden ild”, siger han og uddyber, at målgruppen primært er tømrere og blikkenslagere, som man vil give et ekstra produkt i værktøjskassen til gavn for både boligejere og erhvervslivet. For en virksomhed der eksempelvis er afhængig af  at holde en fast lav temperatur i bygningen, kan Rhepanol give en energimæssig besparelse, forklarer Per Poulsen.