Storskærme til storcentre

Butikscentrenes fladskærme virker ikke optimalt, fordi de små skærme drukner i signalstøj fra mange mennesker, butikker og trafik, frenmhæver Microstar Informationsteknik

Alt for mange informationsskærme rundt omkring i de danske shoppingcentre har for ringe effekt. De er for små, og de bruges forkert.

Det mener Ole Hartvig Larsen fra Microstar Informationsteknik A/S. Udtalelsen kommer bl.a. på baggrund af aktuelle sager, hvor Microstar har opdateret storcentres informationsservice til kunderne; og på Strøget i København har Københavns Fondsbørs, Nasdaq-OMX, ændret sin skiltning til en LED-løsning i samråd med Microstar: I alle tilfælde bygger løsningerne på Microstars LED-teknologi til lystavler, storskærme og skiltning.

- Et flertal af butikscentrenes brug af fladskærme er ikke hensigtsmæssig, påpeger Ole Hartvig Larsen. De små skærme drukner i signalstøj fra mange mennesker, butikker og trafik. Microstar Informationsteknik anbefaler at gå dramatisk op i format og peger f.eks. på Rosengårdscentret i Odense, der har taget en ny LED-skærmløsning på 7 x 1,5 m i brug.

- På den flade vil annoncørernes indsats bære frugt; man kan koncentrere sig om de relevante budskaber fra centret, og på bundlinjen får centerledelsen et værktøj, der løser opgaven – også til underholdning for børnene eller for andre kundesegmenter, hvis det er ønsket, påpeger Ole Hartvig Larsen.

Budskaberne kan leveres som video eller stills og kan skiftes efter ønske i længde og tid. Dog skal man være opmærksom på begrænsninger i færdselsloven omkring brug af skiftende budskaber ved trafikerede veje.

- Min afgørende pointe er, at de store formater virker – i modsætning til mange af de tiltag, vi ser der ude i dag, argumenter han. Mødt af indvendingen om prisen lyder svaret, at den er faldende, efterhånden som LED-teknologien udvikles.
- Med det attraktive format er det også muligt at opnå bedre kontrakter med annoncørerne, og tilbagebetalingstiden forkortes tilsvarende, lyder det fra Ole Hartvig Larsen, Microstar Informationsteknik A/S.

Foto:Microstar Informationsteknologi: Eksempel på LED-lystavle med skiftende logoer udenfor Københavns Fondsbørs, Nasdaq-OMX, på Strøget i København.