Fra dig til 2.600

LifeSize Videocenter streaming er fjernundervisning eller massepræsentation i HD-kvalitet

Med et tryk på en knap på fjernbetjeningen optages en præsentation, der kan streames live til op til 2.600 samtidige destinationer. LifeSize Videocenter streaming udvider mulighederne og flytter grænserne for, hvordan og hvor mange, man som formidler kan kommunikere ud til på tværs af afdelinger, regioner, kontinenter og tidszoner.

- LifeSize VideoCenter er en unik løsning til store organisationer. Koncernens eller uddannelsesinstitutions præsentationer når frem overalt. Live, når tingene sker, eller ’on demand’, når der er tid til at se eller gense præsentationen eller forelæsningen. Det er effektivt, rationelt og budgetvenligt, siger direktør Gunnar Borg fra AVC, Audio-Visuelt Centrum A/S i Horsens, som forhandler LifeSize produkter til High Definition (HD) videokonferencer og live streaming.

Prøv systemet af

I modtagerleddet kræver videocenterløsningen blot, at tilhørerne har en PC med internetforbindelse, et IP-nummer og et login. Præsentationen kan som nævnt gemmes og genses eller vises med tidsforskydning.

- LifeSize er markedsledende inden for videokommunikation i HD-kvalitet. Man mødes så naturligt, som var man til stede i samme rum. Prisen for udstyret er overkommelig, og hos os er det muligt at teste brugen, inden man beslutter sig for en investering. Via AVC’s server kan man leje en linje og invitere sine medarbejdere eller samarbejdspartnere til en testkonfererence eller en live streaming, uanset hvor de befinder sig, fortæller Gunnar Borg, AVC A/S.