Samarbejdsaftale om nyt hotel og konferencecenter på Aarhus Ø

Per Aarsleff A/S har indgået en samarbejdsaftale med bygherreteamet Bassin 7 Erhverv ApS med henblik på senere indgåelse af en totalentreprisekontrakt

Per Aarsleff A/S har indgået en samarbejdsaftale med bygherreteamet Bassin 7 Erhverv ApS med henblik på senere indgåelse af en totalentreprisekontrakt på opførelse af et nyt hotel og konferencecenter på Aarhus Ø.

Samarbejdsaftalen omfatter projekteringsarbejderne forud for opførelsen af det 43.000 kvadratmeter store hotel og konferencecenter med tilhørende p-kælder i to niveauer, der ud over hotelfaciliteter blandt andet skal rumme en stor multisal med plads til 2.000 personer, konference- og mødefaciliteter, restauranter, fitness- og wellnessafdeling.

- Vi glæder os til at komme i gang med det spændende projekt. Det er et byggeri, der stiller store krav til vores evner som entreprenør, for det kommer til at indeholde mange specialarkitektoniske elementer. Byggeriet vil desuden omfatte nogle meget udfordrende funderingsarbejder og betonkonstruktioner, fortæller Ulrik Therkilsen, afdelingsdirektør i Per Aarsleff A/S.

Etableringen af bygruben er allerede i gang. Byggeriet forventes afsluttet primo 2024.