Spartel med betonlook

Designspartelmassen ARDEX panDOMO Wall kan bruges til at skabe det efterspurgte betonlook med unikke udtryk på væggene

Traditionen tro indtager ARDEX Nyborg Stævnet med seneste nyt fra spartlingens frontlinje, og det bliver i 2019 med to solide nyheder: Først og fremmest den lynhurtige ARDEX A 818, der kan det samme som den populære ARDEX A 828, men udenfor eller i fugtige områder inden døre. Derudover kan malerne opleve designspartelmassen ARDEX panDOMO Wall, som de kan bruge til at skabe det efterspurgte betonlook med unikke udtryk på væggene.

Der bliver skruet max op for X-faktoren hos ARDEX på Nyborg Stævnet d. 24.-26. januar 2019. Producenten står nemlig klar med hele to solide spartelnyheder, som åbner for en lang række helt nye muligheder for spændende maleropgaver både udenfor og inden døre.

Malerne får endnu flere kort på hånden
- Spartling er en opgavetype, som malerne efterhånden har fået godt tag i, og mange har brugt det som en kærkommen specialiseringsmulighed. Der hersker nemlig ingen tvivl om, at maleren med de rette spartelmasser bag i bilen vil kunne byde ind på fx de reparationer og genopretninger, som andre faggrupper ellers ville tage sig af, fortæller markedschef hos ARDEX Allan Petersen.

- Vi oplever, at flere og flere malermestre udvider deres forretning på denne måde. Derfor er vi også glade for at have to nye spartelmasser med, som giver malerne endnu flere kort på hånden i kampen om kunderne, fortsætter han.

Det helt store spartelhit rykker udenfor
Teamet fra ARDEX glæder sig først og fremmest til at præsentere spartelmassen ARDEX A 818, som er en slags ’udendørs’ pendant til den særdeles populære ARDEX A 828. Den udmærker sig især ved at være lynhurtig og kan bl.a. anvendes på vægge, facader, sokler, hus- og havemure, kældre, trapper, gulve, overgange, lunker, huller osv.

- Det er kort sagt et rigtigt multifunktionelt produkt med utallige anvendelsesmuligheder. Alle malere kender ARDEX A 828, og vi plejer at sige, at alt hvad de i dag kan lave inden døre med 828’ren, dét vil de fremover kunne lave udenfor eller i fugtige indendørsområder med ARDEX A 818, forklarer Allan Petersen.

Uendelige muligheder for kreativt vægdesign
Den anden nyhed, som kan opleves hos ARDEX på Nyborg Stævnet, er ARDEX panDOMO Wall designspartelmassen. Med den i bilen vil malerne kunne udføre vægge i det efterspurgte rå betonlook og skabe helt unikke udtryk. De kan fx også indfarve væggene i forskellige nuancer med spartelmassen, der er let at forarbejde og byder på fremragende vedhæftning.

- ARDEX panDOMO Wall er udviklet for at skabe uendelige muligheder for kreativt design på væggene, uanset om det fx drejer sig om et udstillingslokale, receptionsområdet i et hotel eller stuen i en privat bolig, fortæller Allan Petersen og opfordrer alle interesserede til at kigge forbi og blive klogere på mulighederne:

- Kom og se, bliv inspireret og hør mere. Jeg kan i øvrigt afsløre, at ARDEX panDOMO Wall i løbet af marts måned 2019 vil kunne købes hos en af de etablerede kendte malergrossister herhjemme, slutter han af.