Hjemme-elevator designet til boligen

Transport fra etage til etage i boligen med Aritcos HomeLift, der ikke kræver særlige installationer eller ombygning af boligen

Aritcos HomeLift sætter nye normer inden for både design og funktion­alitet. Den er meget mere end en nem transport fra etage til etage i hjemmet og indebærer stor komfort og værdiforøgelse af boligen - skabt i et elegant design, der kan indgå fuldstæn­dig på lige fod med de øvrige møbler. Samtidig indebærer løsningen også, en enestående mulighed for, at man kan blive boende længere i sin bolig, når man bliver ældre, fortæller Lars Martin, ejer af CJ Elevator.

Aritco HomeLift er den første og eneste af sin art på det danske marked. Den er produceret af svenske Aritco, som er Europas største producent inden for løfteplatforme til både erhverv og pri­vate hjem, og forhandles i Danmark af CJ Elevator, der fremstiller, forhandler og servicerer mange løsninger inden for person- og godselevation.

Designet til boligen

- Aritco HomeLift er den første hjemme-elevator, som er designet direkte til den moderne bolig. Den kan enten smelte diskret sammen med resten af indret­ningen, eller designes som et selvstæn­digt  ”møbel”  fremhæver  Lars Martin.

Det er den anerkendte svenske arkitekt og designer, Alexander Lervik, som står bag designet af Aritco HomeLift.

- Han har skabt en lift, der har en imponerende komfort, og som giver kunden mulighed for at skabe sin egen løsning. Det formidable ved HomeLift er, at man kan sammensætte hele designpaletten, så den matcher ens personlige stil og bliver en naturlig del af boligen, siger Lars Martin.

Enkel installation

CJ Eleveator fremhæver, at Artico HomeLift er meget nem at installere i boligen, da al teknikken sidder i selve liften.

- Den kræver ingen ekstra installationer, ikke særligt meget plads eller en krævende ombygning af boli­gen. HomeLift kan placeres direkte på gulvet praktisk taget alle steder. Det gør installation nem og ubesværet, og en komplet HomeLift er installeret på et par dage. Den bruger mindre strøm end f.eks. en almindelig vaskemaskine, og da Artico er meget miljøbevidste, kan 95 % af materialerne genanvendes, pointerer Lars Martin.

Liftens sikkerhedssystem er omfattende. Den er udstyret med et ‘Smartsafety- system’, der blandt andet indeholder intelligente døre, børnesikring, sensorer og dobbelt bremsesystem. I tilfælde af strømafbrydelse sørger det batteri- drevne nødsystem for, at liften altid kører ned til den nederste etage.

- Betjeningen af Aritco Homelift er desuden enkel, intuitiv og brugervenlig. Inde i liften sidder ‘SmartControl’, som er en elegant udformet drejeknap, der altid er oplyst af en lille LED-lampe. Man kan også betjene HomeLift med en SmartLift app, hvor man for eksempel kan aktivere lyset på faste tidspunkter, siger Lars Martin.

Læs videre her: www. cjelevator.dk/aritcohomelift

Foto: Aritco HomeLift er den første og eneste af sin art på det danske marked - produceret af svenske Aritco.