Wareco bag ekstra slank skruetrækker

Wareco lancerer en ny serie af VDE-skruetrækkere der er usødvanligt slanke på grebet og på klingen

En nyudviklet skruetrækker kan nu få den optimale funktionalitet til at ”gå i spænd” med de højeste sikkerhedskrav. Den er nemlig VDE-godkendt og samtidig meget slankere i formen end hidtil set. Og det gør den væsentligt mere praktisk og komfortabel at arbejde med for elektrikeren.

Nyheden hedder ”Felo Double Slim VDE” og er en komplet serie af skruetrækkere, som er designet til at gøre livet lettere for elektrikeren. Udviklingen er sket i et tæt samarbejde mellem den skandinaviske værktøjsgrossist, Wareco International, og den tyske producent, Felo, og hele projektet er baseret på interviews med elektrikere fra Danmark, Sverige og Norge om krav og ønsker til den perfekte VDE-skruetrækker.

Som navnet indikerer, adskiller ”Felo Double Slim VDE” sig først og fremmest fra alle andre VDE-skruetrækkere ved at være usædvanlig slank hele to steder, nemlig på grebet og på klingen.

Grebet har kun omkring den halve tykkelse af et traditionelt VDE-greb, men alligevel er kraftoverførslen mindst lige så effektiv. Det skyldes, at der i håndtaget er indbygget nogle helt specielle elastiske gele-puder, som bevirker, at grebet kan forme sig efter hånden og dermed sikre et højere moment. Det slankere greb gør det endvidere muligt at rotere skruetrækkeren hurtigere, så der kan spares værdifuld tid.

Klingen er også slankere end normalt, og samtidig går isoleringen og spidsen ud i ét og flugter med hinanden. Det betyder, at det er lettere at nå ind til dybtliggende skruer og at udføre arbejdet uden at beskadige isoleringen. Elektrikeren bliver derfor heller ikke i en presset situation fristet til at skære isoleringen af.

Af andre gode egenskaber ved ”Felo Double Slim VDE” kan nævnes, at den har en slagfast gennemgående kerne; at grebshovedet er udformet, så skruetrækkeren ikke kan trille væk; at grebet er uden samlinger og skarpe kanter, som man kan skære sig på; at klingen er fremstillet af en speciel stærk CrMoV-legering; og at det slanke design gør det muligt for elektrikeren at have mange skruetrækkere i lommen på én gang.

Wareco International har hovedkontor i Ishøj og afdelinger Sverige, Norge og Finland. Alle produkterne forhandles i Danmark gennem udvalgte forhandlere.