Udfordringen i slagtehuset

Atria Danmark er verdenskendt for deres kvalitetspålæg og har i løbet af de sidste 100 år flere gange moderniseret deres produktion for at kunne leve op til den høje efterspørgsel.

Slagteriet startede med salg fra egen bil og er med årene vokset til et topmoderne slagteri med et automatiseret produktionsanlæg, og det giver nogle udfordringer, når de ældre bygninger skal renoveres og moderniseres.

DAN-doors har i løbet af de sidste mange år fulgt Atrias rejse og vækst i forbindelse med, at vi har leveret døre og porte til både nye bygninger og renoveringer i ældre bygninger.

Mange af løsningerne er udviklet og produceret specifikt til Atrias indretning og har krævet kreativitet for at lave de helt rigtige løsninger til de givne rammer.

Samtidig skulle alle løsningerne være egnede til en fødevarevirksomhed, som primært består af kølerum og med de krav, der følgeligt stilles til hygiejne og fødevaresikkerhed:  

  • Dørene skulle have en god isoleringevne – både af hensyn til fødevaresikkerheden i koldrum og for at minimere energitabet til de varmere sektioner.
     
  • De skulle samtidig være modstandsdygtige over for de høje hygiejnestandarder, som er nødvendige for at minimere bakteriespredning og for at sikre korrekt behandling og opbevaring af fødevarer.
     
  • En del af de løsninger, vi har leveret, er med til at forbedre brandsikkerheden, både med at begrænse spedning af brand og røg og til at sikre flugtveje i tilfælde af brand.

 

Løsninger til forskellige formål

De ældre bygninger havde brug for at få udskiftet en del af de ældre løsninger til nye, mere energieffektive løsninger. Samtidig blev der lavet om på dele af indretningen for at optimere pladsen og  forbedre effektiviteten. 

Atria har fået leveret en lang række forskellige døre i rustfri stål, produceret efter specialmål og med udskæringer til transportanlægget.

Alle døre til kølerum er isoleret med højisolerende skum, som giver døren gode energibesparende egenskaber, og de er udstyret med tæt forsegling omkring udskæringerne til transportskinnerne, så det kuldetab, der eller ville ske her, minimeres.

I de nye bygninger er der kommet blandt andet High Speed porte, skydedøre og hængslede døre, alle i rustfri stål, og begge steder er der installeret forskellige brandløsninger i form af brandgardiner, branddøre og brandskydeporte.

Et mangeårigt samarbejde

Samarbejdet mellem DAN-doors og Atria går mange år tilbage, og vi er stolte over at blive valgt som leverandør til "den 3-stjernede".

Læs nyheden på vores hjemmeside www.dan-doors.dk

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores ydelser og løsninger?

Ring til os på 87 93 87 00
eller send en mail på dd@dan-doors.dk

Denne artikel er publiceret af Dan-doors i kategorien

Flere artikler fra Dan-doors

DAN-doors’ indkøbschef fejrer 10-års jubilæum

I 10 år har Peter Benner stået i front for DAN-doors’ indkøb og lager, og det blev mandag d. 10. juni fejret med kage og højt humør....

DAN-doors leverer 12 højisolerede High Speed porte til logistikvirksomhedne Kolly

Den norske logistikvirksomhed, Kolly, har specialiseret sig i distribution af varer til dagligvarehandlen, herunder Rema 1000, UnoX og 7-...

Myretæt specialdør til farmaceutisk produktion

Specielle behov kalder på unikke løsninger!Denne dør gemmer på hemmeligheder, der gør den attraktiv i mange forskellige brancher.DAN-...

Ny montør hos DAN-doors’ Team Øst

Søren Christoffersen er blevet ny montør hos DAN-doors, skriver dørvirksomheden i en pressemeddelelse"Det er ikke uden en vis stolthed...

DAN-doors leverer 60 højisolerede rulleporte til Nagel-Groups tyske logistikcentre

DAN-doors har i 2023 leveret mere end 60 højisolerende hurtigporte til Nagel Groups store logistikcentre i Tyskland. Nagel-Group er...

Få lavet energiberegninger, før du vælger dør eller port

 Det har altid været DAN-doors' mål at tilbyde dørløsninger, som giver kunderne de bedste forudsætninger for at drifte deres...