Specielt false-produkt sparer tid og CO2 på byggepladsen

De indstøbte pladefalse i Aabybrocentret fra BS Byggeservice er et innovativt produkt i byggebranchen, der også letter processen andre steder.

  • Indhold leveret af Ebbe Fischer

 

Firmaet BS Byggeservice lyder også et andet navn - BS False Montage. Det skyldes, at man fra udgangspunktet i Odder, syd for Aarhus, markedsfører et særligt produkt.

Produktet er specielle indstøbte false, og det særlige er, det kan præmonteres hos betonleverandøren i alle vindues- og dørlysninger.

”Dermed sikrer man en ensartet finish og samtidig en energirigtig løsning,” siger økonomichef Lars Mølgård. Han påpeger, at det indvendige arbejde kan påbegyndes væsentligt hurtigere, når man bygger på denne facon, hvilket sparer miljøet for unødig belastning.

 

Givtigt samarbejde

En af BS False Montages faste partnere er betonproducenten DS Elcobyg, hvor Flemming Hvidberg Madsen er salgschef. Han er glad for produktet fra BS Byggeservice.

”Vi kan se fordelen ved at inkorporere de her BS false, for så sparer vi bl.a. forskalling rundt om, når vi støber det,” forklarer han og tilføjer:

”Det giver også en større bæredygtighed, fordi det bliver siddende i elementerne, når de bliver transporteret ud på byggepladsen. Materialeomkostningerne er måske lidt højere, men det skaber altså en større værdi for vores kunder,” siger han.

BS False Montage og DS Elcobyg har samarbejdet om produktet på en række byggepladser, og man oplever glade kunder og en smertefri proces.

 

Innovativ tilgang

Tanken bag produktion af pladefalse opstod, da de daværende false-elementer havde svært ved at leve op til de skærpede krav såvel som arbejdsmiljø- og isoleringsmæssigt. Det gav grobund for en ny tilgang.

”Vi plejer at sige, at vi gerne vil være med hele vejen – fra vi støber de første pladefalse ind i hullerne i betonstøberiet til det endelige resultat ude på byggepladsen,” siger Lars Mølgård.

 

OM: BS Byggeservice

BS Byggeservice / BS False Montage er beliggende ved Odder i Jylland og har eksisteret siden 1999.

I dag monterer og leverer man dør- og vindueslysninger og pladefalse i hele Danmark.​ Begge virksomheder ejes af Bent Sørensen, og de beskæftiger i dag 25 ansatte.

 Læs mere på www.bsbyggeservice.dk

Denne artikel er publiceret af BS FALSEN i kategorien

Flere artikler fra BS FALSEN

EPD på BS pladefalse

EPD på BS Falsen er nu tilgængelig via EPD International AB, og er at finde i deres databaseDu kan hente EPDén her: https://lnkd.in/...

BS Falsen ApS vil mindske spild og genanvende mere

Byggevirksomheden er glad for en opfordring til grøn omstilling fra Erhvervshus Midtjylland. Nye grønne muligheder er opstået i kølvandet...

Indstøbte pladefalse i 200 boliger på Smedeland 8A

I endnu et godt og produktivt samarbejde med DS Elcobyg har BS FALSEN leveret over 4000 meter pladefalse til indstøbning på fabrikken hos...

BS FALSEN Z monteret i Ny Laborantskole, Sønderhøj

BS Falsen ApS har leveret og monteret BS FALSEN Z i råhusets vindues- og døråbningerne i den ny laborantskole, EAAA Sønderhøj Århus.Efter...

Generationsskifte og sammenlægning - BS FALSEN

Kære kunde og samarbejdspartner BS False – Montage og BS Byggeservice bliver til BS Falsen ApSVi har i år igangsat generationsskifte...

Indstøbte pladefalse i 87 eksklusive boliger i Rødovre

JCN Bolig skal opføre 87 moderne og eksklusive boliger. Dette indebærer hele 8424 m2 byggeri, samt 2500 m2 P-kælder. Industribeton har...