Specielt false-produkt sparer tid og CO2 på byggepladsen

De indstøbte pladefalse i Aabybrocentret fra BS Byggeservice er et innovativt produkt i byggebranchen, der også letter processen andre steder.

  • Indhold leveret af Ebbe Fischer

 

Firmaet BS Byggeservice lyder også et andet navn - BS False Montage. Det skyldes, at man fra udgangspunktet i Odder, syd for Aarhus, markedsfører et særligt produkt.

Produktet er specielle indstøbte false, og det særlige er, det kan præmonteres hos betonleverandøren i alle vindues- og dørlysninger.

”Dermed sikrer man en ensartet finish og samtidig en energirigtig løsning,” siger økonomichef Lars Mølgård. Han påpeger, at det indvendige arbejde kan påbegyndes væsentligt hurtigere, når man bygger på denne facon, hvilket sparer miljøet for unødig belastning.

 

Givtigt samarbejde

En af BS False Montages faste partnere er betonproducenten DS Elcobyg, hvor Flemming Hvidberg Madsen er salgschef. Han er glad for produktet fra BS Byggeservice.

”Vi kan se fordelen ved at inkorporere de her BS false, for så sparer vi bl.a. forskalling rundt om, når vi støber det,” forklarer han og tilføjer:

”Det giver også en større bæredygtighed, fordi det bliver siddende i elementerne, når de bliver transporteret ud på byggepladsen. Materialeomkostningerne er måske lidt højere, men det skaber altså en større værdi for vores kunder,” siger han.

BS False Montage og DS Elcobyg har samarbejdet om produktet på en række byggepladser, og man oplever glade kunder og en smertefri proces.

 

Innovativ tilgang

Tanken bag produktion af pladefalse opstod, da de daværende false-elementer havde svært ved at leve op til de skærpede krav såvel som arbejdsmiljø- og isoleringsmæssigt. Det gav grobund for en ny tilgang.

”Vi plejer at sige, at vi gerne vil være med hele vejen – fra vi støber de første pladefalse ind i hullerne i betonstøberiet til det endelige resultat ude på byggepladsen,” siger Lars Mølgård.

 

OM: BS Byggeservice

BS Byggeservice / BS False Montage er beliggende ved Odder i Jylland og har eksisteret siden 1999.

I dag monterer og leverer man dør- og vindueslysninger og pladefalse i hele Danmark.​ Begge virksomheder ejes af Bent Sørensen, og de beskæftiger i dag 25 ansatte.

 Læs mere på www.bsbyggeservice.dk

Denne artikel er publiceret af BS Falsemontage i kategorien

Flere artikler fra BS Falsemontage

Indstøbte pladefalse i 87 eksklusive boliger i Rødovre

JCN Bolig skal opføre 87 moderne og eksklusive boliger. Dette indebærer hele 8424 m2 byggeri, samt 2500 m2 P-kælder. Industribeton har...

Murkrone - Levering og montering fra BS False Montage

Nu kan vi endelig præsentere vores nye produkt - BS Murkrone Løsningen er selvbærende, og skal ikke opklodses på formuren.En optimeret...

Montagen af BS FALSEN 2009 er i fuld gang på Ryhavevej

Næsten 2000 løbende meter pladefalse skal leveres og monteres i boligerne på Ryhavevej 28Montagen af pladefalse på stueplan er ved sin...

BS Falsen 2009 i Skovlunde Bymidte

Det samlede byggeri i bymidten skal danne ramme for et levende og inspirerende centrum for Skovlunde. Montører fra BS False Montage er i...

Indstøbte false effektiviserer montagen i byggeriet

Bygherre sparer tid med BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg; den patenteret falseløsning til montage i bagvægselementer, hvor vinduer og døre...

BS FALSEN Z Indstøbning I Bagvæg

I samarbejde med Industribeton og NRE er der på Chr. X´s Vej i Viby indstøbte pladefalse i dør- og vinduesåbninger - en hurtigere og...