Indstøbte false effektiviserer montagen i byggeriet

Bygherre sparer tid med BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg; den patenteret falseløsning til montage i bagvægselementer, hvor vinduer og døre kan monteres direkte. Falsen, der blandt andet bliver brugt i byggeriet Havnegade 32 i Odense, kan erstatte udstøbning af betonfalse/traditionelle pladefalse.

 

  • Indhold leveret af Pia Bundgaard Hansen22. november 2021 07:00

Det fem etager høje kontordomicil på Havnegade 32 i Odense tager form. I de omkring 100 vindueshuller er der allerede i støberiet monteret BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg, hvilket sparer kostbar arbejdstid på byggepladsen, og dermed bliver byggeprocessen mere bæredygtig. Henrik Baardesø Porsmose, der er afdelingsleder hos Hansson & Knudsen, fortæller:

BS FALSEN Z er monteret af elementleverandøren, og løsningen er nem samt sikrer pænere vindueshuller i byggerierne. Vi har ikke haft de store udfordringer med falsen under montagen af elementerne, dog skal man være lidt mere forsigtig i håndteringen, så krankæder og andet ikke støder på dem, men det vænner man sig hurtigt til. Vi konstaterede ikke nogle skader på BS FALSEN Z hverken før eller efter elementmontagen.”

Falsen der hindrer spild

Normalt monterer man pladefalse på byggepladsen, men BS FALSEN Z adskiller sig ved, at pladefalsen bliver direkte indstøbt hos betonproducenten.  Pladefalsen skal ikke længere monteres, men kommer færdig, hvilket også sparer håndværkerne for kostbar tid. Falsens lave vægt betyder også, at den er let at håndtere og montere i betonstøberiet.

Pladefalsen erstatter den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, så der skal ikke opbygges yderligere udsparing. Der er ingen spild af træ, støbeplade, stål eller lignende, som normalt skal bortskaffes, hvilket giver en væsentlig besparelse for elementproducenten, samt gør produktet mere bæredygtigt. De indstøbte false sikrer også bedre isolering i byggerier, og så er det blevet meget nemmere at montere døre og vinduer indefra uden brug af stillads samt uden brug af yderligere vinkler eller beslag.

Vi mærker en stigende interesse for den patenterede falseløsning fra både entreprenører og arkitekter, både fordi der er tidsmæssige og energimæssige besparelser ved det nye produkt, samt at råhuset kan lukkes hurtigere og man derved kan spare den midlertidige afdækning,” forklarer Lars Mølgård, der er produktion- og økonomichef hos BS BYGGE – SERVICE. Han uddyber:

I dag samarbejder vi med de førende betonfabrikker om at indstøbe falsen, hvilket vi er stolte af, i denne sag i et godt samarbejde med Industribeton.

Falsens vej til markedet

BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg har været et par år under udvikling i samarbejde mellem BS BYGGE - SERVICE og betonproducenter.

Falsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag. Falsen står pænt, skarpt og lige, så det er let for maleren at komme i gang med arbejdet.

 

Om: BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg:

  • Glat overflade klar til malerbehandling
  • Dimensioneres til det enkelte projekt
  • Påmonteret dampspærre
  • Klar til montage af døre og vinduer
  • ​Linietab på 0,01 W/mK
  • Ubrændbart materiale
  • Leveres med påmonterede afstandsklodser
  • Kræver ikke yderligere vinkler eller beslag til vindues- og dørmontage

www.bsbyggeservice.dk

Denne artikel er publiceret af BS Falsemontage i kategorien

Flere artikler fra BS Falsemontage

Murkrone - Levering og montering fra BS False Montage

Nu kan vi endelig præsentere vores nye produkt - BS Murkrone Løsningen er selvbærende, og skal ikke opklodses på formuren.En optimeret...

Montagen af BS FALSEN 2009 er i fuld gang på Ryhavevej

Næsten 2000 løbende meter pladefalse skal leveres og monteres i boligerne på Ryhavevej 28Montagen af pladefalse på stueplan er ved sin...

BS Falsen 2009 i Skovlunde Bymidte

Det samlede byggeri i bymidten skal danne ramme for et levende og inspirerende centrum for Skovlunde. Montører fra BS False Montage er i...

Indstøbte false effektiviserer montagen i byggeriet

Bygherre sparer tid med BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg; den patenteret falseløsning til montage i bagvægselementer, hvor vinduer og døre...

BS FALSEN Z Indstøbning I Bagvæg

I samarbejde med Industribeton og NRE er der på Chr. X´s Vej i Viby indstøbte pladefalse i dør- og vinduesåbninger - en hurtigere og...

Specielt false-produkt sparer tid og CO2 på byggepladsen

De indstøbte pladefalse i Aabybrocentret fra BS Byggeservice er et innovativt produkt i byggebranchen, der også letter processen andre...