Jyde Port i nyt strategisk samarbejde

Jyde Port´s eksport til Sverige vil fremover foregå i et tæt samarbejde med den svenskejede port-og dørproducent Ekodoor
 
Jyde Port introducerede i foråret 2013 et nyt produktprogram indenfor klassificerede ståldøre, brandskydeporte samt stålrammepartier, og virksomheden går nu yderligere skridt videre med indgåelse af et strategisk samarbejde i Danmark og Sverige, der vil styrke selskabets tilbud til kunderne på det skandinaviske marked.
 
Eksporten til Sverige vil fremover blive håndteret i tæt samarbejde med den svenskejede port- og dørproducent Ekodoor, der i mange år har været blandt de ledende virksomheder på det svenske marked.
Samtidig vil Jyde Port fremover varetage salg og markedsføring af Ekodoors produkter på det danske marked. En række af Ekodoors døre er et rigtigt godt supplement til det brede program, som Jyde Port i forvejen udbyder på markedet, ligesom en stor del af Jyde Ports træporte og ståldørssortiment er et godt supplement til den svenske virksomheds produkter.
For at styrke sin konkurrencekraft på alle de nordiske markeder har Jyde Port indgået en strategisk samhandelsaftale med Bach Gruppen og en af de største udbydere af komplette løsninger af stålledhejseporte, hvilket fremover vil styrke virksomhedens tilbud af attraktive portløsninger inkl. montage til de skandinaviske kunder.
Ydermere har Jyde Port indgået et strategisk partnerskab med den danske producent af trædøre, Partas, der fremover vil indgå i en del af Jyde Ports supply chain og dermed sikre virksomhedens kvalitet samt evne til effektiv og hurtigt at betjene sine kunder. Partnerskabet er et naturligt led i Jyde Ports fremtidige udvikling
og er et led i optimeringen af produktionen til styrkelse af selskabets unikke ekspertise inden for specialprodukter.
 
Aftalerne sikrer Jyde Port flere attraktive løsninger, der vil supplere virksomhedens nuværende tilbud til markedet og give kunderne endnu bedre muligheder for at samle sine indkøb.
 
- Vores svenske og danske samarbejdspartnerne har på mange måder den samme filosofi som Jyde Port og sammen har vi branchens største program inden for døre og porte. Med denne udvidelse af produktprogrammet hjælper vi også vores forhandlere til kun at trække på én leverandør, uanset om der er tale om traditionelle garagedøre og -porte eller specielle løsninger til sikringsdøre og brandporte, siger Jyde Ports direktør, Peter Vissing.