Hilti åbner nye centre

Hilti bygger tre helt nye Hilti centre i Aalborg, Odense og Herning - samarbejdet med Stark ophører

Hilti øger sine investeringer og satser på fremtiden ved at bygge tre helt nye Hilti centre i Aalborg, Odense og Herning. Samtidig renoverer virksomheden to af sine eksisterende centre og forsætter med at ansætte flere konsulenter i den kørende salgsstyrke, fremgår det af en meddelelse fra virksomheden

 .Alt dette sker på baggrund af en positiv udvikling i Hilti siden 2010 og i forlængelse af investeringer i 2011 foretaget med en klar forventning om, at væksten fortsætter.

- Vores styrkede tilstedeværelse i Danmark er et signal til vores kunder om, at Hilti fortsat vil levere produkter og services af højeste kvalitet i en tid, hvor markedet stadig fremstår en smule ustabilt, siger Peter Andersen adm. direktør Hilti Danmark.
 

Hilti har i forbindelse med investeringerne valgt at lukke de syv Hilti ProShops - shop in shops – der i dag ligger i Stark´s butikker rundt om i landet. Beslutningen er truffet som følge af, at Stark har øget sit strategiske fokus på private kunder og at aktiviteten blandt de professionelle kunder i Stark´s butikker ikke været på det niveau, som Hilti forventede ved etableringen af Hilti’s samarbejde med Stark.