Total betonleverance til naboens domicil

TCT A/S har spillet en vigtig rolle i opførelsen af et 2.800 kvm domicil til IT-virksomheden NetIP A/S

NetIP ønskede at anvende lokale entreprenører og leverandører, da de skulle opføre nyt domicil i Thisted, og i TCTs tilfælde kan det næsten ikke blive mere lokalt. NetIP's nye domicil er placeret umiddelbart op ad TCT, og for TCT’s ansatte har det været en kærkommen, men sjælden mulighed for at følge et byggeri fra start til slut.

TCT, Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S, afleverede et projektforslag som udgangspunkt for tegningsmateriale. Dette gav en hurtigere projektering og en lettere montage for elementleverandøren – som også var TCT – da mange af knudepunkterne var afklaret helt fra starten af projektet.

Svævende fremspring

Den synlige del af kælderen er opført i grå sandwichelementer. Ovenpå disse blev facadeelementerne efter ønske fra bygherren trukket så langt ud over soklen/kælderen som muligt for at give bygningen et mere svævende udtryk. Facaderne i stueplan og 1. sal er lavet i sort frilagt granit med vinduesbånd. En af udfordringerne var en stor terrasse på 1. sal, som kunne give anledninger til kuldebroer ved sandwichelementer. Det blev undgået ved at anvende stabelelementer i stedet for vendelementer.

TCT har til projektet stået for levering af færdigbeton, alt i betonelementer, herunder koordinering og levering af huldæk, betonbjælker, stålbjælker, montage samt Coloc sten.