Dansk Boligbyg inviterer til Reception i nyt Roskilde-domicil

Lykkegårdsvej, Roskilde, Danmark, 20.3.2020

Den landsdækkende entreprenør-koncern, Dansk Boligbyg a/s, har fået næsten dobbelt så meget plads i Roskilde efter flytning fra Havnevej i bymidten ud til Lykkegårdsvej 17, 1.sal i bydelen Trekroner.

Afdelingen blev etableret i 2003, og i april 2019 blev endnu en afdeling etableret i Roskilde – med Rasmus J. Hougaard som afdelingsleder. Samtidig er afdelingsleder Jeppe Nielsen blevet udnævnt til regionsdirektør.

Og det hele bliver nu fejret med en Reception i det nye domicil, fredag den 20. marts kl. 13.00-17.00.

Dansk Boligbyg udfører bolig- og institutionsbyggerier samt renoveringsopgaver i total- og hoved-entrepriser i Danmark. Virksomheden blev etableret i Horsens i 1998, hvor der er 3 afdelinger, og har udover de 2 afdelinger i Roskilde også afdelinger i Aalborg og Odense. Afdelingerne i Roskilde har tilsammen 22 medarbejdere.

Aktuelt arbejder de 2 afdelinger med følgende projekter:

Senior-boligfællesskab i Skovlunde ved København

Eksklusive boliger på Amtsvej i Allerød

Kollegieboliger ved Valby Idrætspark

Ungdomsboliger på Amagerbrogade, København

Boliger på den nedlagte Flyvestation Værløse

Senior-boligfællesskab på Tikøbsgade i Valby

Plejeboliger i Jægersborghave, Gentofte

Almene boliger på Ny Taastrupvej i Holbæk

Ældreboliger på Stolpehøj i Gentofte

Afdelingsleder og regionsdirektør Jeppe Nielsen er 58 år, og har arbejdet i Dansk Boligbyg gennem 18 år, først som projektleder 12 år i Horsens, og fra 2013 som afdelingsleder – nu regionsdirektør i Roskilde. Som medejer af ”Dansk Boligbyg Medarbejderselskab ApS”, der ejer næsten halvdelen af koncernen, er Jeppe Nielsen valgt som medlem af bestyrelsen i Dansk Boligbyg a/s.

Rasmus J. Hougaard er 47 år, og har en baggrund som projektchef i flere virksomheder, indtil han blev ansat som projektchef/kommende afdelingsleder i efteråret 2018 i Dansk Boligbyg, Roskilde. Fra starten i Dansk Boligbyg fik han ansvaret for opførelsen 140 DGNB-sølv certificerede kollegie-boliger ved Valby Idrætspark. Og sideløbende hermed har Rasmus J. Hougaard altså nu etableret en ny afdeling i Roskilde.

Siden det i 2003 blev besluttet at etablere Dansk Boligbyg a/s i Roskilde, er 33 projekter afleveret, mens der aktuelt arbejdes på 9 projekter. De 42 projekter har en samlet entreprisesum på ca. 1,5 mia. kr. (1.500 millioner kr.). Det samlede etageareal udgør ca. 150.000 m2, og der er tale om i alt ca. 1.500 boliger samt en skole i Høng og en daginstitution i Glostrup.

Nu skal det hele fejres, og derfor inviterer Dansk Boligbyg a/s til Reception fredag den 20. marts fra kl. 13.00 til 17.00 i det nye domicil på ca. 600 m2 på Lykkegårdsvej 17, 1. sal, 4000 Roskilde – altså næsten dobbelt så meget plads som de hidtil ca. 300 m2 på Havnevej i Roskildes bymidte.

Ved samme lejlighed bliver der mulighed for at hilse på medarbejderne fra søsterselskabet BASE Erhverv as, der også er flyttet fra Havnevej i Roskilde til nyt domicil på Lykkegårdsvej 17, Roskilde.

 

Billedtekst:

Afdelingsleder og regionsdirektør Jeppe Nielsen (tv.) og afdelingsleder Rasmus J. Hougaard (th.) glæder sig til sammen med medarbejderne i de to afdelinger i Roskilde at byde velkommen til en Reception fredag den 20. marts fra kl. 13 til 17, hvor det nye domicil, den nye afdeling og Jeppes udnævnelse til regionsdirektør skal fejres.

Denne artikel er publiceret af Dansk Boligbyg as i kategorien

Flere artikler fra Dansk Boligbyg as

Dansk Boligbyg ansætter Digitaliserings-ansvarlig

Bjarke Apollo-Andreasen, 31 år, Horsens, tiltræder den 1. maj 2020 i en nyoprettet stilling som digitaliserings-ansvarlig i Dansk Boligbyg...

Dansk Boligbyg a/s styrker ledelsen

Lilli-Anne Mastellone, 48 år, tiltræder den 1. april 2020 i en nyoprettet stilling som Executive Assistant for administrerende direktør...

DANSK BOLIGBYG UDSÆTTER RECEPTION I ROSKILDE

Dansk Boligbyg, Roskilde:RECEPTIONEN ER UDSAT !Set i lyset af regeringens anbefalinger, UDSÆTTER Dansk Boligbyg a/s, Roskilde, sin...

1. spadestik på 92 familieboliger i historiske Kolding

Torsdag den 5. marts blev det 1. spadestik taget på projekt "Klostergården" i Kolding - samtidig med, at arkæologer arbejdede på...

Dansk Boligbyg inviterer til Reception i nyt Roskilde-domicil

Den landsdækkende entreprenør-koncern, Dansk Boligbyg a/s, har fået næsten dobbelt så meget plads i Roskilde efter flytning fra Havnevej i...

Dansk Boligbyg kræver dokumentation ved indgåelse af aftaler

Kræver dokumentationved indgåelse af aftalerEfter den seneste tids medie-bevågenhed omkring en byggeplads på Tikøbsgade på Nørrebro i...