Robotterne kommer - og de er klimatestet

Hos Universal Robots er de specialister i at udvikle og producere avancerede robotarme til automatisering i produktionsmiljøer.

Deres cobots er fleksible, sikre og brugervenlige robotter, som i samarbejde med mennesker forbedrer effektiviteten i produktionsmiljøer via automatisering.

Universal Robots har hovedkontor i Odense og lokale kontorer i 14 lande, og de er i den absolutte verdenselite, hvad angår robotteknologi. En vigtig del af udviklingen og produktionen er et omfattende testprogram, som skal sikre, at cobotterne kan præstere tilfredsstillende under forskellige forhold, herunder forskellige klimamiljøer.

I testhallen er der installeret et klimakammer, hvor cobotterne testes for deres modstandsdygtighed i miljøer med høj luftfugtighed, salttåge, frostgrader eller høj varme.

Dørene til klimakammeret er leveret af DAN-doors, og de er valgt til formålet af forskellige årsager.
Med tests i så forskellige klimascenarier er det vigtigt, at klimakammerets døre er:

  • Robuste og af god kvalitet – så de har en lang levetid 
  • Tætte – så der kan være fuld kontrol over temperatur og luftfugtighed
  • Godt isolerede – så energitabet reduceres til et minimum.

Klimakammerets døre er 15 cm tykke. De er udstyret med højisolerende skum, som skaber optimale betingelser for at regulere temperaturerne (både koldt og varmt) og som samtidig beskytter mod omkostningstungt kulde- og varmetab.

For at gøre dørene anvendelige i frostgrader er der indsat varmekabler i karmen og i døren, hvilket forhindrer, at dørene fryser til, og af hensyn til den løbende overvågning af robotternes præstationer er der vinduer (med termoglas), så testpersonalet kan følge med udefra.

Når Universal Robots har opnået den internationale succes, de har, er det ikke udelukkende, fordi de er dygtige til at udvikle avanceret robotteknologi. Det skyldes i høj grad også deres kompromisløse holdning til kvalitet og funktionalitet i alle hjørner af deres forretning, og hos DAN-doors er vi stolte af at have fået lov til at give vores beskedne bidrag til deres fremtidige rejse.

Hvem er DAN-doors?

DAN-doors har siden 1983 specialiseret sig i at udvikle og producere døre og porte i rustfri stål og er en af de absolut førende leverandører af døre og porte til Europa og resten af verden.

DAN-doors er kendt for at kunne levere specialløsninger i alle størrelser og for at lave døre og porte, der holder i mange år.  Omtrent 50% af virksomhedens produktion eksporteres til udlandet til kunder, som vælger at investere i god kvalitet fra Danmark til trods for mange tusinde kilometers fragt, og DAN-doors’ løsninger er i dag repræsenteret i mere end 100 lande verden over.

Læs mere om DAN-doors’ løsninger på hjemmesiden www.dan-doors.dk

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores ydelser og løsninger?

Ring til os på 87 93 87 00
eller send en mail på [email protected]

Vi hjælper blandt andet følgende brancher i dag:

Lager og logistik - herunder DSV og Nagel-Group
Fiskeri - herunder Skagen Fisketerminal og islandske Eskja
Slagteri - herunder Danish Crown, Tulip og Atria
Mejeri - herunder Arla 
Fødevarer og levnedsmidler - herunder Hørkram og Flensted snitgrønt
Teater og kultur - herunder Viborg teater og Rosengårdscentret
Sundhedsinstitutioner - herunder Esbjerg psykiatrisk hospital
Medicinal og mikrobiologi
Butikker og indkøbscentre - herunder Bilka, Lidl og Kalstrup livsstilshus
Hoteller, restauranter og køkkener
Skoler og uddannelse - herunder Campus Ås i Norge

Denne artikel er publiceret af Dan-doors i kategorien

Flere artikler fra Dan-doors

Udfordringen i slagtehuset

Atria Danmark er verdenskendt for deres kvalitetspålæg og har i løbet af de sidste 100 år flere gange moderniseret deres produktion for at...

Robotterne kommer - og de er klimatestet

Hos Universal Robots er de specialister i at udvikle og producere avancerede robotarme til automatisering i produktionsmiljøer.Deres cobots...

DAN-doors fremtidssikrer produktionen

Produktionen af døre og porte bliver fremover langt nemmere og hurtigere hos DAN-doors, som har taget et helt nyt, højteknologisk...

En 60 års fødselsdag er absolut værd at fejre

Produktionschef, Supply Chain Manager, udviklingschef, dørspecialist - han har mange betegnelser og nu er han fyldt 60.Den 21. januar...

Velkommen til næste generation

Jonas Klærke Olesen er ny elev i DAN-doors' indkøbsafdeling, og selv om han kun er 23 år, starter hans historie med DAN-doors...

10 år i dørproducentens direktørstol

Vejen til succes starter med at ville gøre en forskel.Den 1. januar kunne DAN-doors’ administrerende direktør, Amdi Simon Kjærgaard,...