Byggekurser.dk

partner

Styrk dine kompetencer inden for byggejura via praktisk orienterede kurser med nogle af Danmarks største eksperter på området.

Undgå de juridiske faldgruber ved byggeri. Lav færre, dyre fejl og bliv bedre til at tackle og håndtere byggejuraen med færre omkostninger til følge.

Byggekurser.dk er en kursus- og konferencevirksomhed, ejet og drevet af Hugin Media ApS, der bl.a. udgiver magasinet Byggeplads.dk. Kurserne udbydes i samarbejde med advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen i Aarhus, der er med til at udvikle kursusprogrammet og som stiller sin ekspertise inden for byggejura til rådighed i kraft af undervisere på kurserne.

Byggekurser.dk samarbejder tillige med KPMG i Aarhus om kurset i arbejdsudlejeskat.

Flere artikler fra Byggekurser.dk

Målgruppe

Kurset henvender sig til offentlige bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører og andre, som beskæftiger sig med udbud af byggeri i praksis.

Dit udbytte

...

Målgruppe

Kurset henvender sig til entreprenører, bygherrer, arkitekter, ingeniører og andre, der beskæftiger sig med entrepriseret i praksis

Dit udbytte

  • Du bliver...

Der er stadig ledig plads på kurset 2. april i Aarhus og 21.maj i København - tilmeld dig i dag.

Det nye udbudsdirektiv er endeligt vedtaget 11. februar 2014 i EU´s ministerråd....

Med Michael Melchior, advokat (H), partner, Abel & Skovgård Larsen advokatfirma...

Kurset henvender sig til virksomheder i bygge- og anlægsbranchen, der indgår entreprisekontrakter med udenlandske virksomheder.

Du får et indgående kendskab...

Hvad forstås ved en rammeaftale?

Fordele og ulemper. Hvordan tildeles rammeaftale og hvordan tildeles kontrakt. SKI rammeaftaler. Hvordan påvirker man det udbudte sortiment?

Styrk...