Intelligent styring giver bedre indeklima

Når vi i dag tilbringer omkring 90 % af vores tid indendørs, så er vores sundhed, koncentrationsevne og generelle velbefindende under angreb. Intelligent styring kan hjælpe med at forbedre indeklimaet væsentligt.

Få det bedste ud af indeklimaet. Det er opdraget bag en ny tids intelligent og brugervenligt system til styring af indvendig og udvendig solafskærmning på vejen mod et langt bedre indeklima i hverdagen.

Samtidig skal der også tænkes i energieffektivitet, miljøvenlighed og den samlede bygningsstyring. Derfor er indeklimaet et så centralt fokusområde anno 2021, også når det gælder en velfungerende solafskærmning i f.eks. virksomhedsdomiciler, institutioner og på hospitaler.

Tænk intelligent styring ind i helheden
Sammen med søsterselskabet Fischer har Blendex således udviklet det brugeroptimerede og skalérbare styringskoncept SunsyncTM til styring af både indvendig og udvendig solafskærmning.

Et system, der er designet til at dække ethvert behov uanset opgavens størrelse og kompleksitet og som spænder fra traditionel analog styring til avanceret digital styring.

Det er en serie og et koncept, der samtidig kan integreres med og optimeres i forhold til den enkelte bygnings allerede eksisterende styring, ligesom det via gateways er i stand til at kommunikere med gængse CTS-protokoller. 

Det vil med andre ord sige, at konceptet tager handsken op for at løse den typiske udfordring i styringsløsninger: At forstå og koble hele bygningsstyringen sammen til et integreret hele.

Skalérbart og let programmerbart styringskoncept
Det handler kort sagt om at møde den enkeltes behov, både hvad angår funktionalitet, æstetik, teknologi og den samlede bygningsstyring.

Derfor er SunsyncTM også designet skalérbart og let programmerbart for at kunne imødegå det enkelte projekts ønsker til et bedre indeklima og brugerens praktiske og konkrete oplevelse af solafskærmningen i dagligdagen.

Få mere at vide om styringskonceptet Sunsync.

Se også: Rambøll valgte Sunsync til sit hovedkvarter og læs mere om solafskærmning.

 

Denne artikel er publiceret af Blendex A/S i kategorien

Flere artikler fra Blendex A/S

Grønne bygninger har udvendig solafskærmning

Det kan siges kort: Udvendig solafskærmning er en af de allervigtigste forudsætninger for et godt indeklima. Både i forhold til energi,...

Intelligent styring giver bedre indeklima

Når vi i dag tilbringer omkring 90 % af vores tid indendørs, så er vores sundhed, koncentrationsevne og generelle velbefindende under...

ZIP-SCREENS TIL PLADEHALLEN

Pladehallen er et nyt bolig- og erhvervsbyggeri på Frederiks Brygge opført med respekt for områdets industrielle historie, idet den...

Udvalgte projekter: Fra Charlottetårnet til Restaurant Silo

Blendex udvikler produkter og løsninger, der giver en optimal udvendig og indvendig solafskærmning. Hver løsning tager udgangspunkt i...

Dynamiske facader kan fremme et sundt indeklima

Solafskærmning har stor betydning for brugernes arbejdsevne, trivsel og generelle komfort. Det er derfor afgørende, at produktets...

Certificering sikrer bæredygtig træproduktion og skovdrift

Skove dækker 30 procent af jordens overflade. De er blandt andet vigtige kilder til ren luft og helt afgørende i bekæmpelsen af...