Alux A/S

partner

Alux A/S leverer og monterer udvendig solafskærmning og mekanisk tyverisikring. Vi leverer alt fra markiser til solskærme og persienner over rullegitre, jalousiskabe, saksegitre og brandgardiner. Og altid efter en høj standard både hvad angår materialer, montage og service. 

Vi har i 2017 overtaget virksomheden MidtSun, som i dag fungerer som en inhouse projektafdeling inden for solafskærmning. Dette har givet os et betydeligt større produktprogram og en yderligere specialisering i byggerisager og større renoveringsprojekter. På midtsun.dk finder du projektorienterede løsninger på alt inden for solafskærmning fra skyderammer til zip screens.

Læs mere om sikrings- og solafskærmningsløsninger på alux.dk, hvor du også kan se vores unikke sikringsløsning SafeRoller, som er målrettet sikring af døre og vinduer i private boliger og kontorer.

Alux A/S er ISO certificeret 9001:2015 inden for salg, projektering, installation, service samt vedligeholdelse af mekanisk sikring, og vi er naturligvis medlem af Sikkerhedsbranchen.


Vi er leveringsdygtige i hele Danmark.
 

Flere artikler fra Alux A/S

På adressen Havneparken 1 i Kolding ligger nu det færdige IBA Erhvervsakademi Koldings nye campus. Et betagende og bæredygtigt byggeri på 7 etager og 9.000 kvadratmeter.
Skolens nerve er den...

I december 2018 åbnede Paustian en ny design concept butik i centrum af København i et smukt palazzo-lignende rum, som engang husede en bank. Bygningen er nænsomt renoveret og fremstår helt...

Alux, som er en af Danmarks største leverandører af solscreens, sætter ny standard for motorer til solscreens. Fremover leveres som standard altid Elero SunTop Z motorer.

SunTop Z er en...

Lamel solafskærmning på det nye IBA campus i Kolding.


En smuk og moderne bygning tager form i Kolding! Der skal monteres 10.000 meter lamel på bygningen, og det løber op i ca. 30 tons...

Projektleder 1: Projekt Sun – projektsager solafskærmning. Arbejdsplads Silkeborg.
Projektleder 2: Direkte salg-afdelingen af solafskærmning, sikring og brandsikring. Arbejdsplads Silkeborg...

Normalt ser man helt åbne eller helt lukkede garager/carporte, men en husejer i Assens har valgt en utraditionel portløsning til sin garage.

Løsningen er en decideret sikringsløsning...