Arkitekter fra Lassen Landskab bliver en del af RUBOW arkitekter

Alle arkitekter fra landskabstegnestuen Lassen Landskab, er pr. 1. januar blevet en del af RUBOW arkitekter

Alle arkitekter fra landskabstegnestuen Lassen Landskab, er pr. 1. januar blevet en del af RUBOW arkitekter, der dermed styrker sine kompetencer indenfor Landskab & Bystrategi, skriver RUBOW arkitekter.

RUBOW arkitekter og Lassen Landskab har samarbejdet på en lang række projekter gennem årene, herunder både almene helhedsplaner og nybyggeri, skoler, børnehaver og byprojekter.

I 2015 etablerede RUBOW arkitekter en afdeling for Landskab & Bystrategi, som løbende har oplevet tilgang af flere og større projekter. Derfor styrker virksomheden nu fagområdet ved at rekruttere Lassen Landskabs arkitekter til organisationen.

Ved årsskiftet flyttede de nye kollegaer ind på RUBOW arkitekters kontor i Bredgade i København, og samarbejdet er allerede godt i gang. RUBOW arkitekters afdeling for Landskab & Bystrategi, kommer fremover til at tælle cirka 15 medarbejdere.

“Vores nye kollegaer fra Lassen Landskab er kompetente rådgivere gennem alle faser. Derudover er de utroligt gode til at arbejde integreret på tværs af bygning og landskab så de passer rigtigt godt ind i vores virksomhed både fagligt og kulturelt og vil bidrage til at sikre værdi for vores kunder på højeste niveau”, fortæller Mads Dyssel Engel, direktør hos RUBOW arkitekter.

Lassen Landskab som er stiftet i 1998 og yder rådgivning inden for planlægning og projektering af landskabsprojekter, har siden 2011 været ejet af Henriette Fischer Juhl, der nu bliver chef for RUBOW arkitekters afdeling for Landskab & Bystrategi

“RUBOW arkitekters medarbejdere udgør et fagligt engageret, ansvarsbevidst og kreativt team, som er positive, imødekommende og tager imod nye udfordringer med stor glæde – det er egenskaber vi er fælles med vores nye kollegaer om. Sammen kan vi styrke vores fælles faglige platform, så vi kan yde endnu bedre rådgivning indenfor for Landskab & Bystrategi med fokus på sundhed, bæredygtighed og plads til alle”, siger Henriette Fischer Juhl.

RUBOW arkitekter er en del at den norske rådgivningsvirksomhed Norconsult, der med mere end 5000 ansatte er Norges største tværfaglige rådgiver med kontorer i hele verden.