Kemp & Lauritzen opkøber VVS-virksomhed i Horsens

VVS-Firmaet Lars Juhl Nielsen bliver fra den 1. januar en del af Kemp & Lauritzen

VVS-Firmaet Lars Juhl Nielsen bliver fra den 1. januar en del af Kemp & Lauritzen – og med opkøbet overtager Kemp & Lauritzen virksomhedens otte medarbejdere såvel som lokalerne i Horsens.

Peter Kanstrup, der er serviceleder i Teknikhus Syd- & Sønderjylland i Kemp & Lauritzen, får ansvaret for driften af den nye lokation. Han har store forventninger til den nye, faste base i Horsens:

- VVS-Firmaet Lars Juhl Nielsen har en stærk lokal forankring i Horsens. Her tilbyder de komplekse og teknisk krævende VVS-løsninger – inden for blandt andet industri, erhverv og boligforeninger. Dét er kompetencer, der passer godt ind hos Kemp & Lauritzen, og det er planen, at vi kommer til at udvide vores servicetilbud i den nye Horsens-afdeling, så de også omfatter vores øvrige ydelser såsom el, ventilation, køl, sprinkler og brand & sikring.

For Lars Juhl Nielsen, der er indehaver af VVS-Firmaet Lars Juhl Nielsen, er det heller ikke tilfældigt, at valget faldt på netop Kemp & Lauritzen som køber af virksomheden:

- Ligesom os har Kemp & Lauritzen rødder helt tilbage til 1800-tallet. Det er en bundsolid virksomhed, som er kendetegnet ved stolte håndværkstraditioner, redelighed og ordentlighed. Dét er værdier, der stemmer overens med vores – og derfor tror jeg på, at de er de rigtige til at føre vores forretning videre og udvide den med nye fag og kompetencer.

Lars Juhl Nielsen har stået i spidsen for VVS-Firmaet Lars Juhl Nielsen i 39 år. Han bliver også ansat i Kemp & Lauritzen, indtil han går på pension i løbet af 2023.

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har virksomheden stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af de broer, der forbinder Danmark, til udvikling af driftskoncepter for flere af landets små og store erhvervsvirksomheder. Kemp & Lauritzen består af 2.400 medarbejdere og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i 140 år.