Ny tegnestuechef hos skala architecture i København

1. oktober tiltrådte arkitekt Hannibal Hink stillingen som tegnestuechef og associeret partner hos skala architecture i København

1. oktober tiltrådte arkitekt Hannibal Hink stillingen som tegnestuechef og associeret partner hos skala architecture i København. Her skal han stå i spidsen for den fortsatte udvikling af tegnestuen på Nørrebrogade og være med til at styrke og øge virksomhedens aktiviteter på Sjælland, hvor tegnestuen er involveret i en række bæredygtige og toneangivende projekter.

Hannibal Hink ser frem til at varetage rollen som tegnestuechef hos den anerkendte arkitektvirksomhed, der har hovedsæde i Horsens, godt 50 ansatte og over 35 års erfaring som dedikeret arkitektrådgiver.

”Skala architecture er en spændende virksomhed med stærke holdninger og en klar tilgang til arkitektur. Visionen om at skabe skalarig og levende arkitektur – med fokus på sammenhængen mellem bygningens og bygningsdelens lille skala og byrummets store skala - kan jeg fuldt ud tilslutte mig. Og jeg kan lide Skalas ånd og afsæt for at skabe god og bæredygtig arkitektur,” siger Hannibal Hink og uddyber:

”Skala er nede på jorden og i øjenhøjde med projektet, bygherren og brugerne. De har en stærk bæredygtig tilgang, et både arkitektonisk og snusfornuftigt blik for detaljen og stor erfaring med bygbarhed. På den måde lykkes de med at bruge arkitekturen som et ekstra værdiskabende element, der maksimerer projektet og skaber merværdi.”

Projektledelse og personaleledelse

Hannibal Hink er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2002 og har siden arbejdet på en lang række danske og internationale tegnestuer. Gennem årene har han udviklet solide kompetencer inden for ledelse – dels som projekt- og projekteringsleder på en række større og komplekse byggerier, dels som personaleleder og HR-chef. Senest kommer han fra en stilling som tegnestuechef hos KHR Architecture. Hannibal er desuden uddannet DGNB-konsulent og byggeøkonom.

Det er med andre ord en kompetent herre, der overtager rorpinden fra den tidligere tegnestuechef Charlotte Møller. Hannibal Hink indtræder desuden som associeret partner hos skala architecture, hvor han bl.a. vil danne tæt parløb med tegnestuechef Rene Nedersee Andersen i Horsens. Både ledelse og medarbejdere ser frem til at nyde godt af Hannibals stærke kompetencer.

”Hannibals høje arkitektfaglighed og dybtgående kendskab til processer og udfordringer i projekterne kombineret med hans menneskelige egenskaber og store erfaring med personaleledelse gør ham særdeles kvalificeret til at varetage rollen som Skalas tegnestuechef i øst. Vi er helt overbeviste om, at Hannibal og Skala er det perfekte match,” udtaler administrerende direktør og stiftende partner Kurt Ankjær. 

I stillingen som tegnestuechef skal Hannibal Hink sikre en optimal udnyttelse af de menneskelige og faglige ressourcer på kontoret i København, bidrage til projekter af høj kvalitet og styrke de gode relationer - internt og eksternt. Hannibal har gennem årene opbygget et omfattende netværk i branchen, og hans brede arkitektfaglighed og store erfaring vil komme både nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere til gode.

Skala architecture

Skala architecture blev grundlagt i 1986 af arkitekt Kurt Ankjær, og virksomheden har i dag omkring 50 ansatte, hovedsæde i Horsens og kontor i København. Tegnestuen varetager en bred vifte af rådgivningsydelser primært inden for læring, bolig, kultur, landskab & byrum samt erhverv.

Skala architecture står bag en række banebrydende og bæredygtige projekter i hele landet. På Sjælland er tegnestuen bl.a. involveret i transformationen af 30.000 m2 bevaringsværdige pakhuse på Sundmolen i Københavns Nordhavn for By & Havn. På Lolland bliver den nye Sundskole i Sundby Danmarks første svanemærkede skole, og projektet har allerede opnået stor international anerkendelse. Børnehuset Bikuben i Roskilde er udviklet med bæredygtighed og sundt indeklima som design-driver, og det CO2-venlige byggeri har opnået DGNB Guld og Hjerte-certificering. Med udvidelsen af Valhøj Skole i Rødovre skabes en sammenhængende campus, der understøtter leg, læring og bevægelse – inde og ude.