Fokus på naturresourcer hos [email protected] i København

Anvendelsen af jordens naturressourcer er et tema på [email protected] i Forum, 7.-8. september

Naturresourcer er øverst på dagsordenen i 2022 udgaven af [email protected] Copenhagen, der finder sted i Forum 7.-8. september.

‘Den belastning, vi udsætter planeten for, er blevet så enorm, at videnskabsfolk overvejer, om planeten Jorden er gået ind i en helt ny geologisk tidsalder: Antropocænen.

Eller med andre ord – menneskets tidsalder.  For vi er den første generation, der lever i en æra, der er defineret af menneskets valg. Det, vi beslutter, vil afgøre om vores art faktisk kan overleve.

Sagt af Achim Steiner, der står i spidsen for FN`s udviklingsprogram og samtidig er formand for United Nations Sustainable Development Group.

Det siger noget om det fokus, der er på den politiske agenda verden over, og det kommer også til at påvirke de fora, der besøges af de kreative kræfter inden for arkitekturbranchen - og det gælder også en event som [email protected].

På eventen 7.-8. september vil man således kunne opleve The Natural Material Studio præsentere en skræddersyet interaktiv installation: A Material Transition. Det er en installation skabt med et lag af biomaterialer, som kan findes i Danmark: kysten, havet, markerne og engene, Altså blandt landets naturressourcer.

Installationen vil ifølge arrangørerme skabe en fordybende oplevelse, der appellerer til sanserne og fremkalder en følelse af atter at blive forbundet med naturen. Dette vil give mod på at begynde at tænke på naturressourcer som et designmateriale.

Hvis du ønsker at deltage i eventen, kan det lade sig gøre ganske gratis - du skal blot registrere dig her.