CO2-venlig mursten på arkitekt-messe

[email protected] i Forum den 7.-8. september kan man bl.a. opleve Egernsund Wienerbergers nye serie af CO2-venlige mursten

-Vi kan for første gang løfte sløret for en ny og optimeret version af vores LESS-mursten, hvor vi er lykkedes med at reducere materialeforbruget yderligere og reducerer CO2-udledningen i produktionen med 70-90%, skriver Egernsund Wienerberger og tilføjer:

-I Egernsund Wienerberger har vi udviklet en ny serie mursten - med åbenlyse bæredygtige fordele. Serien kalder vi LESS, da den bl.a. brændes på biogas med betydelig CO2-reduktion. I vores LESS-serie af mursten, brændt på biogas, finder du en ny spændende murstensvariant med tre huller. Den har nøjagtig samme mål og udseende som en traditionel dansk blødstrøgen mursten. Eneste forskel er, at den reducerer CO2-udledningen i produktionen med 60-80% i forhold til en almindelig mursten. Det sker gennem et reduceret råvareforbrug samt brænding med biogas.

Den nye mursten er således verdens første blødstrøgne mursten med tre huller i midten, der reducerer materialeforbruget med 10% og brændes  med biogas. Det betyder en CO2-reducering i produktionen på 60-80%.

Udover den nye LESS-mursten kan man på arkitektmessen også opleve virksomhedens genanvendelige beklædningstegl URBAN.

-Vi introducerer blandt andet en ny lækker farve og et komplet system til montering, skriver virksomheden.

Egernsund Wienerberger kan besøges på stand 55.

Tilmeld dig gratis messen [email protected].