Ny organisatorisk leder af Nordbygg

Peter Söderberg har siden 2002 været den organisatoriske leder af den skandinaviske byggemesse Nordbygg, men afløses nu af Lina Hann som ny projektleder.

Skiftedag. Peter Söderberg har siden 2002 været den organisatoriske leder af den skandinaviske byggemesse Nordbygg, men efter afslutningen på dette års messe 29. april overgår stafetten til Lina Hann som ny projektleder.

Lina kommer senest fra Fastighetsnytt, hvor hun havde rollen som salgs- og marketingchef og arbejdede med brands i det offentlige byggesektor, såsom magasinet Fastighetsnytt og mødestedet Business Arena.

Nordbygg er Nordeuropas største mødested for bygge- og ejendomsbranchen. Messen arrangeres på Stockholmsmessen og samler mere end 800 udstillere og omkring 50.000 besøgende.

2022-messen bliver Peter Söderbergs niende og Lina har siden begyndelsen af året arbejdet sideløbende med ham frem til implementeringen af ​​Nordbygg 2022. Herefter går Peter på pension.

For Lina Hann er denne udfordring både ny og velkendt. Hun har en lang baggrund i messebranchen, først på Sollentuna-messen og siden Kista-messen og Easyfairs. Hun har mange års erfaring med projektledelse og udvikling af B2B messer. I løbet af sine sidste seks år hos Kistamässan fik hun titlen Head of Events og var ansvarlig for en tredjedel af Kistamässans portefølje af egenproducerede messe- og konferenceprodukter.

-Det bliver spændende at overtage roret efter Peter. Sammen med aktørerne i branchen har han og hans team skabt et sjældent stærkt mødested, vigtigt for hele byggesektoren. Jeg ser frem til muligheden for at fortsætte Nordbyggs udviklingsrejse sammen med dem, siger Lina Hann, den kommende projektleder.

Foto: nuværende leder af Nordbygg, Peter Söderberg og Lina Hann, der tager over efter afslutningen på årets Nordbygg-messe 29. april.