Züblin opfører nyt Novo-lager i Hillerød

ZÜBLIN og Novo Nordisk har underskrevet totalentreprisekontrakt på nyopførelse af lager- og kontorbygninger samt ombygning af en eksisterende produktionshal

ZÜBLIN og Novo Nordisk har underskrevet totalentreprisekontrakt på nyopførelse af lager- og kontorbygninger samt ombygning af en eksisterende produktionshal. Byggeriet omfatter i alt 6.600 m² produktionsfaciliteter i Fabriksparken i Hillerød.

Projektet er en del af udvidelsen af Novo Nordisks eksisterende produktionsfaciliteter, hvor virksomheden blandt andet producerer diabeteslægemidler. Med udvidelsen får Novo Nordisk yderligere kapacitet, så de kan sikre fremstillingen af fremtidens diabetesprodukter. Aqvila har stået for den indledende projektering, mens ZÜBLIN, RH ARKITEKTER og Sweco udfører den resterende hovedprojektering og projektopfølgning. Totalentreprise baseret på tillidsfuldt samarbejde ZÜBLIN og Novo Nordisk har en god og åben dialog om totalentreprisen, der lever op til begge parters høje forventninger til projektet. Samarbejdet er baseret på en høj grad af tillid og gensidig respekt.

Der er således i den indledende fase af projektet leveret et gennemarbejdet tilbud, der vidner om kvalitet og høj ekspertise. Bestyrelsesformand for ZÜBLIN A/S, Jens-Henrik Nicolaisen, udtaler:

”Det er det andet projekt indenfor kort tid, som ZÜBLIN indgår aftale med Novo Nordisk om. Det vidner om et godt og konstruktivt samarbejde, hvor vi i fællesskab finder frem til de rigtige løsninger. I ZÜBLIN er vi meget positive omkring udvidelsen af samarbejdet med Novo Nordisk”.

Styrket portefølje af små og mellemstore projekter

I september underskrev ZÜBLIN hovedentreprisekontrakt på udførelse 7.000 m² råhus til et nyt produktionsanlæg for Novo Nordisk i Kalundborg og med det nye projekt i Hillerød styrker ZÜBLIN porteføljen af små og mellemstore projekter yderligere. Selvom ZÜBLIN nok mest er kendt for at udføre store og spektakulære projekter som BLOX, Axel Towers og metro til Nordhavn, så har virksomheden også en lang portefølje af mindre projekter bag sig, herunder byggegruber, råhuse, produktionsanlæg og kontorbyggerier.