Stor interesse for det nye byområde Nordø i Nordhavn

​​​​​​​PFA’s kunder har i en præsalgsrunde haft mulighed for at reservere lejligheder i det nye byområde Nordø i København.

PFA’s kunder har i en præsalgsrunde haft mulighed for at reservere lejligheder i det nye byområde Nordø i København. Der har været stor interesse for de eksklusive lejligheder både blandt PFA’s og en række udvalgte kunder, og i dag går startskuddet til salget for øvrige interesserede boligkøbere.

Mens byggeriet af 115 private boliger, 300 hotelværelser og 2 kontorejendomme er i fuld gang på Nordø, har udvalgte kunder haft mulighed for at lægge billet ind på de eksklusive lejligheder i det nye byområde.

-Som en del af vores kundeløfte har vi nu gennemført en præsalgsrunde bl.a. for vores kunder, og det er gået over al forventning. Vi har oplevet meget stor interesse, og mere end 20 lejligheder er nu allerede reserveret, inden salget for alvor er gået i gang,” siger Mikael Fogemann, Head of Nordic Real Estate hos PFA.

Det rigtige mix af boliger

De 115 lejligheder på Nordø bliver fordelt på to bæredygtige boligejendomme i første række til vandet. Nordøkaréen og Nordøhuset, som ejendommene kaldes, udgør i alt 13.000 m2 i op til femte og sjette sals højde, og de øverste boliger vil bl.a. have private tagterrasser.

-Det, vi kan se på efterspørgslen indtil nu, er, at det er alt fra toværelseslejligheder fra 70 m2 til de store femværelseslejligheder på 200 m2, som kunderne er interesseret i. Det bekræfter os i, at det er det rigtige mix af boliger, vi har satset på,”forklarer Mikael Fogemann.

I dag går startskuddet på salget

Salget af lejlighederne på Nordø åbner officielt i dag 19. oktober, hvor interesserede købere kan tilgå et omfattende boligunivers på Nordøs hjemmeside, hvor man kan se videoer, et stort udvalg af visualiseringer og tage en virtuel tur rundt i de forskellige boligtyper.

-Nordø er et visionært projekt, som vi er både stolte over og glade for at være en del af. Med fire forskellige designlinjer for lejlighederne og et bredt tilkøbsprogram, udviklet af Henning Larsen Architects, kan boligkøberne på Nordø som noget helt særligt sætte et meget individuelt præg på deres drømmebolig,” siger ejendomsmægler Carina Lützau.

Den 23. november åbner Nordø sit eget showroom i Århusgadekvarteret, hvor man kan se prøveopstillinger af køkkener fra de forskellige designlinjer og prøver på armaturer, gulve og fliser. Det er udelukkende i en begrænset periode frem til oktober 2021, at der er mulighed for at foretage individuelle tilkøb til boligerne.