SPI Eejendomme køber Strandgaderne af CASA

SPI er gået efter optimal placering, da de på vegne af deres investorer har overtaget to etaper af CASAs udviklingsprojekt Skudehavnen: de private lejelejligheder Strandgaderne

Beliggenhed er fortsat afgørende, når der skal investeres i fast ejendom. Derfor er SPI også gået efter optimal placering, da de på vegne af deres investorer har overtaget to etaper af CASAs udviklingsprojekt Skudehavnen: De private lejelejligheder Strandgaderne.

Udsigten over Vejle Fjord er enestående, uanset om vejret er gråt og trist, eller solen skinner. Dertil kommer den nære placering til bycentrum, indkøbsmuligheder, institutioner og skoler som gør Strandgaderne til en yderst attraktiv ejendomsinvestering. SPI overtog første etape af Strandgaderne i maj og har netop skrevet under på anden etape.

-I sidste ende handler al ejendomsinvestering – privat såvel som i større skala – om beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Og det var da også det, der tiltaler os ved Strandgaderne. Vi har været glade for at handle med CASA – der har været en god forståelse fra begge parter for hinandens ønsker og behov, forklarer Jesper Skovenborg, CEO for SPI.

SPI Ejendomme A/S repræsenterer i begge køb en gruppe af investorer. SPI udbyder sol-, vind- og ejendomsprojekter til semiprofessionelle og professionelle investorer, der ønsker at investere passivt i vedvarende energi eller boligudlejningsejendomme med lav risiko og stabile afkast. SPI’s speciale i bæredygtige investeringer passer godt til CASAs tilsvarende fokus:

-Udviklingen af Skudehavnen har været en spændende opgave, hvor vi hele vejen igennem haft fokus på samhørigheden med og respekten for den omkringliggende natur. Derfor er det også en særlig glæde, at det er investorer med SPI’s profil, der køber projektet, siger Torben Modvig, CEO for CASA A/S.

Strandgaderne er allerede i brug, og lejlighederne er lejet ud. Fjordhusene, ejerboliger der også er en del af Skudehavnen, er også delvist afleveret, og resten af Skudehavnen er under opførelse. Området forventes at være færdigudviklet i 2022.

Fakta om projektet:

  • Henholdsvis 18 og 16 boliger.
  • Byggeri: Strandgaderne er beliggende midt på grunden og opføres som lejligheder i to etager med privat uderum. Adgang til førstesalen sker fra en udvendig trappe. Gulvbelægningen er egeparketgulve i opholdsrum og antracitgrå klinker i bad, toilet og entre. Køkken- og badelementer er fra Invita med hvide fronter. Hårde hvidevarer er med induktionskogeplade, indbygningsovn, integreret køleskab og opvaskemaskine samt vaskemaskine og tørretumbler. De første 18 boliger er alle 4.-værelses lejligheder.
  • Ingeniør: Arne Elkjær
  • Arkitekt: ERIK Arkitekter
  • Landskabsarkitekt: TerraNova