Nrep bygger en 24.000 kvm stor kontor- og hotelejendom i Ørestad

Den nordiske ejendomsudvikler og kapitalfond Nrep bygger en 24.000 kvm stor kontor- og hotelejendom i Ørestad. Det sker under det nye brand ’Woods’.

Den nye ejendom kaldet ’Woods Augusthus’ har fokus på bæredygtighed og fleksibilitet og er inspireret af blandt andet deleøkonomi og genbrug.

Opførelsen af kontor- og hotelejendommen sker sammen med arkitekterne i Lendager Group og Arkitema Architects, ingeniørerne i Niras og ejendomsudviklerne i Tetris. Ejendommen skal huse et serviceret og fleksibelt kontormiljø samt hotel, restaurant, café og en dagligvarebutik i form af Føtex.

– Vi vil fremover vise vejen med en række ambitiøse bud på fremsynede kontorarbejdspladser, der er til at betale, og som skal være en aktiv del i bymiljøet, siger investeringsdirektør Toke Clausen, Nrep.

Han understreger, at Nreps investeringer i kontorejendomme gennem Woods følger virksomhedens sædvanlige langsigtede investeringsstrategi.

Nrep investerer 600 millioner kr. i projektet, hvor kontorerne åbner i 1. kvartal 2021. Det tilhørende hotel i bygningen med det hollandske hotelkoncept Zoku forventer Nrep åbner i slutningen af i år.

Ejendommen kommer til at ligge i August Schade Kvarteret ved DR Byens metrostation og bliver den brik, der fuldender Ørestad Nord.

Tidligere på måneden meddelte Novo Holdings, at selskabet skyder både et trecifret millionbeløb i selve Nrep-virksomheden og investerer godt 1 milliard kr. i Nreps nyeste ejendomsfond.