HedeDanmarks anlægsforretning får fynsk afdeling

​​​​​​​Med tidligere succesfulde åbninger af lokale anlægsafdelinger er seneste skud på HedeDanmarks anlægsstamme placeret i Odense

Med tidligere succesfulde åbninger af lokale anlægsafdelinger er seneste skud på HedeDanmarks anlægsstamme placeret i Odense. Målet er at være den foretrukne samarbejdspartner, når der skal løses anlægsopgaver i det fynske.

Plantning ved den nye Letbane, anlæggelse af belægninger og grønne områder ved Munkebjergparken, udviklingen af uderum i den nye bydel Bolbro, byfornyelsen i Ejby.

HedeDanmark er allerede involveret i mange af Odenses byudviklingsprojekter, og derfor satser den grønne servicevirksomhed nu endnu mere på den fynske hovedstad og resten af regionen. Det sker med etableringen af en fast anlægsafdeling i byen.

- Odense er inde i en rivende udvikling med en lang række byudviklingsprojekter, hvor uderum og grønne områder er centrale dele. Derfor mener vi, at tidspunktet er rigtigt til at være fast til stede i byen, så vi kan være med til at realisere de planer, der er for byen, siger Bo Vinther-Jensen, regionschef for den vestlige del af HedeDanmarks anlægsgartnerforretning.