VVS-firma lykkes med vækst-strategi

John Jensen VVS A/S øger omsætningen med 12 procent og rammer med et styrket resultat på 5,9 procent gennemsnittet i VVS-branchen

John Jensen VVS A/S, der i 2019 rundede 200 medarbejdere fordelt på afdelinger i Hedehusene, Hørsholm, Roskilde og Københavns Lufthavn samt en ny afdeling i Kalundborg, øger omsætningen med 12 procent og rammer med et styrket resultat på 5,9 procent gennemsnittet i VVS-branchen

- Ærlighed går aldrig af mode, og vi holder, det vi lover. Vi gør det, vi er bedst til, og vi kan lide, det vi laver. Det er kernen i vores værdigrundlag og baggrunden for, at vi sammen med medarbejderne over de seneste fem år har formået at fordoble omsætningen og endnu en gang kan lande et tilfredsstillende resultat, der matcher vores forventninger og rammer lidt over målene i vores 2020-strategi.

Det er ejer og administrerende direktør Jesper Leen Jensen fra John Jensen VVS, der med et stolt tilbageblik lukker firmaets regnskab for 2019 – et år, hvor firmaet med afsæt i en justeret organisation, digital oprustning og et skarpt fokus på proces-optimering lagde til både indtjening, omsætning og antallet af medarbejdere.

Lederudvikling og guldmedaljer

Jesper Leen Jensen tilføjer, at John Jensen VVS fra starten af 2020 har taget hul på målrettet udvikling af firmaets administrative medarbejdere og ledere.

- VVS-branchen er inde i en voldsom udvikling med nye skærpede krav på stort set alle områder. Bæredygtighed og FN’s verdensmål, implementering af nye digitale redskaber og nye materialer, samt mangel på kompetent arbejdskraft er blot eksempler, der hånd i hånd med nye regelsæt og krav om styrket dokumentation udgør fremtidige ledelsesmæssige opgaver.

- I det lys ser vi - både når det gælder medarbejdernes trivsel, udviklingen af firmaets kompetencer og den fortsatte optimering af vores arbejdsprocesser - godt lederskab som en krumtap i firmaets fortsatte udvikling. Derfor har vi fra starten af året iværksat et målrettet, personligt udviklingsforløb for samtlige ledere og administrative medarbejdere.

- Forløbet kommer til at køre i hele 2020, og omfatter personlige samtaler med en ekstern specialist i ledelsesudvikling, 360 graders ledelsesevaluering samt teamsamarbejde, og der er ikke tvivl om, at det vil få en positivt afsmittende effekt for alle firmaets dygtige svende og lærlinge, slutter Jesper Leen Jensen fra John Jensen VVS, der i 2019 satte milepæle for branchen og firmaet med 3 lærlinge, som afsluttede VVS-uddannelsen med guldmedalje og en kvindelig voksenlærling, der afsluttede lærlingetiden som VVS-montør med særdeles veludført.

Foto:- Vi har i 2019 haft fremgang med en omsætning på 238 millioner kroner fordelt mellem entrepriser (50% af omsætningen), service (35% af omsætningen), forsikring (10 % af omsætningen) og blik (5% af omsætningen), konstaterer Jesper Leen Jensen fra John Jensen VVS, der er aktuel med endnu et rekordregnskab.