C.F. Møller Architects etablerer sig i Malmø

C.F. Møller Architects styrker tilstedeværelsen i Sverige med en associeret partner fast placeret i Malmø

C.F. Møller Architects vokser og etablerer kontor i Malmø i løbet af foråret 2020. Arkitektvirksomheden har de seneste år haft opgaven med at tegne Lunds nye centralstation og står bag The Point i Malmøkvarteret Hyllie, Akut- og infektionsklinikken i Malmø samt det meget afholdte Eleda (tidligere Swedbank) Stadion, som er hjemmebane for fodboldklubben Malmö FF. Lige nu arbejder C.F. Møller Architects desuden på boligprojekter i bydelene Råbylund og Södre Brunshøg i Lund.

- Etableringen i Malmø er en naturlig udvikling for os, da vi i igennem længere tid har haft opgaver i Sydsverige. Vi ser frem til at være til stede i Sydsverige og være en del af den dynamiske Øresundsregion. Vores nære samarbejde med lokale partnere og egne kontorer i København, Stockholm, Aarhus, Aalborg, Oslo, London og Berlin tilfører et internationalt præg, som, vi håber, opleves som værdiskabende, siger Ola Jonsson, associeret partner og arkitekt.

Ola Jonsson har igennem ti år været på C.F. Møller Architects’ kontor i Stockholm med ansvar for en række projekter og flytter nu tilbage til Skåne, hvor han oprindeligt kommer fra, for at lede udviklingen af tilstedeværelsen i Malmø.

- For os udgør Sydsverige et vigtigt marked, og vi er helt bevidste om, at det er vigtigt med lokalkendskab til regionen for både os og vores samarbejdspartnere. Derfor har vi nu en associeret partner fast placeret i Malmø. På sigt er målet at udvide med et egentligt kontor og flere medarbejdere i takt med, at opgaverne bliver flere, fortæller Lone Bendorff, CEO og partner i C.F. Møller Architects.

C.F. Møller er medlem af det lokale bæredygtighedsinitiativ LFM 30 og har fokus på at dele af sin viden om bæredygtigt byggeri sammen med de øvrige medlemmer af LFM 30 for at opnå en klimaneutral byggesektor i Malmø inden 2030.

Om C.F. Møller Architects
C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden.

Hver dag skaber virksomheden arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.
Udover den nye tilstedeværelse i Malmø, så har C.F. Møller kontorer i Aarhus, København, Aalborg, Stockholm, Oslo, London og Berlin og beskæftiger i dag ca. 300 medarbejdere.