Jyllands Markisefabrik bliver eneforhandler af tyske motorer

Jyllands Markisefabrik har underskrevet samarbejdsaftale med den tyske virksomhed SELVE om eneforhandling af motorer og automatik

- Vi har gennem de seneste par år været på udkig efter en ny partner til det danske marked, siger Katarzyna Kaczka, Area Sales Manager ved SELVE.

 - Vi havde allerede inden et godt samarbejde med Jyllands Markisefabrik, så det er bestemt ingen hemmelighed, at vi havde et ønske om at gøre samarbejdet endnu tættere. Jeg kunne ganske enkelt ikke forestille mig en bedre partner til det danske marked. Vi inviterede derfor Jyllands Markisefabrik ned for at se fabrikken i Tyskland, hvorefter vi fik forhandlet de sidste detaljer på plads.

Mette Svinth, direktør ved Jyllands Markisefabrik, er ligeledes meget tilfreds med samarbejdsaftalen.

- SELVE’s produktprogram imødekommer fuldstændig vores høje krav til både kvalitet, brugervenlighed og holdbarhed. Med det nye produktsortiment fastholder vi samme høje kvalitet, som vores kunder har kendt os for gennem mere end 70 år. Samtidig vil vi fremadrettet kunne servicere vores kunder endnu hurtigere, da vi bliver lagerførende på hele produktsortimentet inden for solafskærmning. Herudover giver det tætte samarbejde os direkte adgang til førstehåndsviden, så vi altid kan sikre vores kunder den bedst mulige rådgivning, siger Mette Svinth

Mette Svinth fortæller ligeledes, at produkterne til det private marked fremover bliver endnu lettere at betjene, da alle fjernbetjeninger bliver med dansk display. En kærkommen nyhed, især for det mere modne segment af målgruppen.

Inden samarbejdsaftalen blev underskrevet, besøgte Mette Svinth i oktober 2019 SELVE i Tyskland, sammen med værkfører, Torben Mikkelsen og Salgs- og projektleder Peter Johansen.

- Vi har forhandlet SELVE’s produkter gennem de seneste år, så vi vidste allerede på forhånd, at kvaliteten var i orden. Herudover bekræftede besøget os i, at SELVE er en sund virksomhed med en effektiv og yderst velkørende egenproduktion under meget ordnede forhold, siger Mette Svinth.

Jyllands Markisefabrik er i skrivende stund startet op med forhandlingen af SELVE’s produkter, og de mange forskellige varegrupper er således allerede at finde på lageret.

Virksomheden vil sideløbende fortsat servicere og forhandle motorer og automatik fra bl.a. Warema, Somfy og Elero, således at kundernes forskellige behov fortsat dækkes.

Om SELVE

SELVE er en moderne familievirksomhed, grundlagt i 1886 i Lüdenscheid, Tyskland, hvor virksomheden stadig holder til. Den er i dag en af ​​de største og førende leverandører af mekaniske komponenter, motorer og styresystemer inden for rulleskodder og solafskærmning. Virksomheden har produktion i Tyskland og beskæftiger ca. 225 veluddannede medarbejdere fordelt på to lokationer.