Zederkop fandt sit nye hjem

Zederkop A/S har indrettet kontorområdet på 1. sal med henblik på at præsentere forskellige glasløsninger med hel- og halvvægge, bl.a. newyorker-glasvægge

Zederkop A/S har indrettet kontorområdet på 1. sal med henblik på at præsentere forskellige glasløsninger med hel- og halvvægge, bl.a. newyorker-glasvægge

Zederkop er flyttet fra Valby til Ishøj til nye lokaler, naturligvis indrettet med brug af forskellige glasløsninger. Samtidig har den tidligere partner Torben Nielsen 40 års jubilæum i virksomheden – så det blev markeret med en større, officiel åbningsreception 8. maj i de nye omgivelser. Den nye adresse er Brogrenen 7, 2635 Ishøj.

Kontorområdet på 1. sal er indrettet med forskellige glasløsninger med hel- og halvvægge, bl.a. newyorker-glasvægge. Et stort mødelokale er afgrænset af lydglas og har en touchskærm, der både fungerer som whiteboard og kan vise avancerede glasløsninger i stort format fra en PC.

I stueplan findes et showroom, en stor kantine, træningsrum for medarbejderne og et større værkstedsområde, opdelt i virksomhedens tre områder: glas, træ og aluminiumsfacader.

Med en lokalisering tæt på motorvejen er adgangsforholdene blevet meget lettere for leverandører af materialer.

Zederkop A/S er en hæderkronet virksomhed med mange år på bagen. I 1898 åbnede Wiggo Zederkop en beskeden glarmesterforretning i Istedgade 29, og der gik ikke lang tid, før forretningen måtte udvide. I dag har den 120 år gamle virksomhed 32 medarbejdere, hvoraf 28 har en håndværksmæssig baggrund.

Virksomhedens nye lokaler er blevet gennemgribende renoveret.

Foto: Receptionen hos Zederkop A/S den 8. maj var ganske velbesøgt. Omkring 150 kunder, samarbejdspartnere og kolleger lagde vejen forbi.