Nyt videnscenter med rådgivning og inspiration til byggebranchen

Architectum er en ny inspirationsudstilling, der åbner 1. marts, skabt af fem leverandører til byggebranchen

Det skal være nemmere for landets arkitekter, entreprenører og trælaster at finde inspiration, konkret rådgivning og den nyeste viden om byggebranchen. Derfor er fem af landets førende leverandører til byggeriet gået sammen om at skabe en ny inspirationsudstilling ved navn Architectum.

Virksomhederne V. Meyer, Lindab, Strøjer Tegl, STM Vinduer og Troldtekt er alle blandt de førende inden for hver deres område af byggeriet. Nu er de fem virksomheder gået sammen om at skabe en inspirationsudstilling, hvor arkitekter, entreprenører og trælaster får adgang til et univers af inspiration, faglig sparring og konkret rådgivning. Universet har fået det velklingende navn Architectum.

Det fysiske rum i fokus

For nogle kan det virke lidt som at tage et skridt tilbage ind i en svunden tid. For hvad skal vi med et fysisk udstillingsunivers i en verden, der bliver mere og mere digital, og hvor alt kan tilgås fra en computer uafhængigt af fysisk lokation?

-I en tid, hvor stort set alle informationer kan findes online, ser vi en mulighed for at skabe værdi for vores kunder og samarbejdspartnere ved også at være tilgængelige ude i den virkelige verden. Sådan helt fysisk og lavpraktisk, fortæller Andreas Qvade fra V. Meyer.

Ideen med Architectum er at skabe et univers for arkitekter, entreprenører og trælaster, hvor det fysiske møde er i centrum. Aktørerne bag Architectum har fokuseret på, at de sammen skal kunne tilbyde bred vejledning om miljørigtige og energivenlige byggeløsninger og yde professionel rådgivning i et samlet set up. 

-Det er planen, at vores kunder og samarbejdspartnere kommer forbi med deres projekter og får vejledning. Vi har i Architectum samlet et stærkt team af leverandører, så vi sammen kan tilbyde en større samlet pakke med professionel sparring og rådgive om en lang række aspekter inden for byggeriet, siger Andreas Qvade.

Fra lille forsøg til stort univers

Samarbejdet om Architectum startede i det små med et forsøg mellem V. Meyer og Strøjer Tegl. Begge parter oplevede god synergi i samarbejdet, og det stod hurtigt klart, at der var store muligheder i at inkluderer yderligere aktører. Derfor er samarbejdet nu udvidet til de fem aktører: Lindab, V. Meyer, Strøjer Tegl, STM Vinduer og Troldtekt

-Vi er fem forskellige virksomheder med hver vores profil, men vi supplerer alligevel hinanden rigtig godt, da vi alle har fokus på udvikling af byggeriet og står stærkt i forhold til miljørigtige og energivenlige løsninger”, forklarer Andreas Qvade videre.

Universet fungerer som en base for alle fem virksomheder og er fysisk placeret hos V. Meyer i Brøndby.

Architectum slår dørene op den 1. marts 2019 klokken 11.00, hvor de fem virksomheder inviterer til Grand Opening af byggeriets nye univers. Det bliver en begivenhedsrig og festlig dag, hvor kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede inviteres til at fejre Architectums åbning.

Foto: -Vi er fem forskellige virksomheder med hver vores profil, men vi supplerer alligevel hinanden rigtig godt, da vi alle har fokus på udvikling af byggeriet og står stærkt i forhold til miljørigtige og energivenlige løsninger, forklarer Andreas Qvade fra V. Meyer.