Lærlinge som gevinst hos glarmestrene

Snoer Glas kalder sin lærling Ali El Mohamad for rollemodel – så engageret i sit fag, at han vandt DM i Skills sidste år

Snoer Glas kalder sin lærling Ali El Mohamad for rollemodel – så engageret i sit fag, at han vandt DM i Skills sidste år

Januar sidste år kunne Ali El Mohamad fejre en stor triumf. Han havde netop vundet DM i Skills for glarmestre i Herning og kunne kalde sig landets bedste – dertil kom en lykønskning fra selveste statsministeren.

– Efter tre dage med bogstaveligt talt blod, sved og næsten tårer kan jeg nu kalde mig landets bedste. Det har været tre hårde dage, hvor man er blevet testet, og jeg har måttet yde det maksimale for at nå i mål, jublede den unge vinder, der til daglig arbejder som lærling hos glarmesterfirmaet Snoer og Sønner i København.

Virksomheden er selvsagt stolt over at have landets bedste glarmesterlærling.

– Glarmesterfaget har svært ved at tiltrække de unge mennesker, så det er vigtigt at have rollemodeller som Ali, når næste generation af folkeskoleelever skal vælge fag. I dag har Ali med sit håndværk og personlige vedholdenhed gjort Snoer ære og vist, at glarmesterfaget og de høje faglige standarder også lever i den kommende generation af glarmestre, siger Torben Snoer, direktør i Glarmestre Snoer og Sønner – og glarmester i tredje generation.

Læs hele historien i magasinet Byggeplads.dk, der udkommer om godt en uge.

Hvis du vil abbonere på byggebranchens bedste magasin, så bestil her: abbonnement