HusCompagniets afdeling i Nordjylland slår rekord i 2018

HusCompagniets afdeling i Nordjylland, som i år kan fejre 10-års jubilæum, kan se tilbage på et 2018, hvor salget og opførslen af huse var rekordstort i det nordjyske

HusCompagniets afdeling i Nordjylland, som i år kan fejre 10-års jubilæum, kan se tilbage på et 2018, hvor salget og opførslen af huse var rekordstort i det nordjyske. Intet mindre end 193 huse blev afleveret til Nordjyske familier i 2018, hvilket er det største antal i afdelingens levetid.

2018 er gået, og HusCompagniets nordjyske afdeling i Aalborg kan igen i år se tilbage på et godt år med mange byggede huse. Faktisk er antallet så højt, at byggefirmaet kan glæde sig over nu at have slået endnu en rekord:

- 2018 har været et helt forrygende år, hvor vi har afleveret intet mindre end 193 huse i Nordjylland – svarende til 15 procent af vores afleverede huse de seneste ti år. Det er vi naturligvis stolte af, fortæller HusCompagniets afdelingsdirektør i Aalborg, Peter Jakobsen.

Han forklarer blandt andet den positive udvikling med flere af de store byudviklingsprojekter, som HusCompagniet har stået for i regionen de seneste år. Det gælder blandt andet i Frejlev, Svenstrup, Sønder Tranders, Støvring og Aabybro, hvor virksomheden har opkøbt flere grunde.

- Noget af det, der for alvor har styrket vores salg gennem de seneste år, er vores strategi med at opkøbe jord. Det har fået vores salg til at peake og har også haft stor indflydelse på det gode år, vi netop har haft. Her har vi nemlig haft gang i rigtig mange spændende byudviklingsprojekter forskellige steder i Nordjylland, som er resulteret i mange solgte huse, lyder det fra Peter Jakobsen og fortsætter:

- Derudover har vi også produktudviklet mange nye arkitekturer og indretningsmuligheder, siden vi kom til Nordjylland i 2009, og det har tiltrukket megen positiv opmærksomhed fra interesserede boligkøbere. Vores fokus på kunderejsen og den lokale forankring med lokale sælgere, tegnere, byggeledere, håndværkere og servicefolk har afgjort været med til at øge vores salg og kundetilfredshed, mens vores store showroom, kataloget med VR-features, vores brugervenlige app og udstillingsbyerne også har inspireret nordjyderne til at bygge nyt. Samtidig spiller den gode nordjyske privatøkonomi selvfølgelig også en rolle for det spirende nybyggeri i Nordjylland.

1.300 nordjyder har fået nyt hjem på ti år

Da HusCompagniet i 2009 kom til Nordjylland, var det kun nuværende afdelingsdirektør Peter Jakobsen og salgschef Thomas Lindholt, der sad på kontoret på Assensvej i Aalborg. Sidenhen har de haft kontor på Gøteborgvej og er senest flyttet til Blytækkervej, hvor der også er etableret et stort moderne og spændende showroom, og fra de tre adresser har virksomheden nu de seneste ti år hjulpet over 1.300 familier med at få et nyt hjem:

- Vi kom egentlig ekstremt hurtigt ind på markedet, hvor vi allerede det første år fik solgt 41 huse, og i 2011 blev vi den største parcelhusbygger i Nordjylland. Det momentum har vi holdt, og med årene har det betydet, at vores medarbejderstab således også er vokset støt i takt med det øgede salg.

I dag sidder der nemlig hele 36 medarbejdere på kontoret på Blytækkervej, som sammen kan fejre virksomhedens 10-års jubilæum. I den forbindelse har afdelingen blandt andet besluttet at invitere samtlige boliginteresserede nordjyder på en ekstraordinær inspirationstur i hele regionen søndag den 13. januar fra klokken 11-16. Her vil der være åbent hus i det store showroom i Aalborg og i hele 11 forskellige huse fordelt i Nordjylland:

- Interessen for og efterspørgslen på nybyggeri i det nordjyske er i øjeblikket stor, og derfor er det også helt oplagt, at de 10 år bliver fejret med en ekstraordinær inspirationstur, som vi har valgt at kalde Tour de Nordjylland. Her kan alle, som overvejer at bygge hus, tage på tur rundt til vores udstillingshuse i Nordjylland og blive inspireret af de mange forskellige muligheder, slutter Peter Jakobsen.

De 11 huse er alle bygget af HusCompagniet og ligger spredt i hele Nordjylland – fra Thisted i Vest, Skagen i Nord og Støvring i Syd.