Store byggeplaner i Roskilde

Stor konference 13. december sætter fokus på det fremtidige byggeri i Roskilde

Roskilde Kommune har 87.500 indbyggere og hvert år vokser kommunen med 800 nye borgere, en udvikling der forventes at fortsætte mange år frem. Derfor er Roskilde i gang med en gennemgribende byudvikling, der blandt andet skal sikre boliger til alle.

Som en af de mest eftertragtede kommuner at flytte til, vil det betyde 10.000 nye indbyggere i 2029. Alene væksten i indbyggertallet vil betyde 250.000 kvm nyt boligbyggeri fordelt på 5000 nye boliger indenfor det næste årti. Kommunen ligger i toppen af søgte områder, ikke blot i Københavnsområdet, men også på landsplan. Roskilde har den største befolkningsudvikling i Københavns omegn og de personer der flytter til Roskilde, er en sammensat gruppe, dog med en lille overvægt af såkaldt ressourcestærke mennesker.

Roskilde er en af de mest attraktive byer på Sjælland, når det gælder tilflytning og nyt erhverv, fordi den både er en lokal by, men samtidig er tæt på København. Roskilde er på landsplan den 3. mest efterspurgte by at slå sig ned i for virksomhederne.

Roskilde Kommune er et godt sted at investere for private investorer, der vil bygge nyt på grund af den store efterspørgsel på boliger og erhverv, viser en ny undersøgelse fra analysevirksomheden Exometric. Samme undersøgelse påpeger også, at kommunen har udviklet sig positivt og at der gennem de sidste 25 år har været en stabil prisstigning på boligmarkedet, trods flere boligkriser og finanskrisen.

Man kan få et tæt kendskab til alle de fremtidige byggeprojekter i Roskilde ved at deltage på vor konference: "Roskilde: De store projekter", torsdag d. 13. december på Comwell Roskilde.

Husk: Ved tilmelding af 3 deltagere til 1 konference, fakturerer vi altid kun for 2.